Automata szellőzőrendszer

Gép- és anyagújdonságok

Automata szellőzőrendszer

Manapság a nyílászárók a gyártási technológia fejlődésével egyre tökéletesebben zárnak, legyen szó akár fa, akár műanyag változatokról. Így van ez a tetőtéri ablakokkal is, ahol a szükséges légcserét a beépített rendszerekkel oldják meg.
A Fakro idei első újdonsága a tokszerkezetbe épített automata szellőző. A V40-es elnevezésű rendszer mérettől függően akár 40m3/h teljesítményre is képes. Az igazi újdonság a külső légnyomás növekedésére reagáló szerkezet, amely a szél erejének növekedésével arányosan csökkenti a szellőző keresztmetszetét. Ennek köszönhetően a beáramló levegő mennyisége állandó marad, függetlenül az időjárási körülményektől.
 
Bővebb információ a www.fakro.hu oldalon vagy a 06 1 365-1432-es telefonszámon!hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Tetőablak a netről: házhoz jön a minőség
Az egyre népszerűbb vásárlási módnál – online vásárlás + beszerelés egyben – nincs más dolgunk, mint megrendelni a kiválasztott tetőtéri ablakot a webáruház honlapján, ráadásul nem kell megbízható szakember után sem telefonálgatni, aki elvégzi a beszerelést.


Otthon-bútor
Az ablakpárna szép!
A régi építésű lakásokban a dupla gerébtokos ablakok – bár gyönyörűek – néha sok hideget engednek be, mert megvetemedtek. A megoldás azonban igen egyszerű, már nagyanyáink ismerték!


Otthon-bútor
Szigetelés habszalaggal
A tél közeledtével egyre fontosabb lesz a lakás vagy ház szigetelése. Milyen állapotban vannak a nyílászárók? Cserélni kell, vagy felújítani? Ha nem tudod lecserélni, akkor is van néhány lehetőségünk, hogy kizárd a hideget.


Gép- és anyagújdonságok
A szürke az új fehér
A fehér szín egyértelműen a múlté – már ami a nyílászárókat illeti.
Otthon-bútor

Ablakpárkány s.k.
Gép- és anyagújdonságok

Nyílászárók tartós éke, a kilincs


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2019

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság