210 csavar egy töltéssel

Gép- és anyagújdonságok

210 csavar egy töltéssel

Utánozhatatlan teljesítményre képes a Bosch 14,4 és a 18 V-LI vezeték nélküli csavarozója. A GSR 14,4 a professzionális csavarozó egyetlen akkutöltéssel a legtöbb csavar behajtását teszi lehetővé.
Utánozhatatlan teljesítményre képes a Bosch 14,4 és a 18 V-LI vezeték nélküli csavarozója. A GSR 14,4 a professzionális csavarozó egyetlen akkutöltéssel a legtöbb csavar behajtását teszi lehetővé.
 
A Bosch immáron minden kategóriában és minden volt erősségben rendelkezik innovatív lítium-ion termékkel. A 10,8 és a 36 voltos csavarozók most kiegészültek a rendkívül hosszú működési idejű 14,4 és 18 voltos termékkategóriákkal.
 
A vezeték nélküli GSR 14,4 V-LI puhafába 6×60 mm-es csavarral, egyetlen akkufeltöltéssel képes 210 csavar behajtására. A csavarozó egyes fokozatban 450-es fordulatszámra, másodikban 1450 fordulatra képes. Így bármilyen munkát elvégezhetünk vele.
 
Könnyen kezelhető, súlya mindössze 1,7 kg.  A csavarozók megfelelnek a legújabb elvárásoknak is. Ergonómiailag tökéletesen kézre áll. Az akkumulátort nem lehet túltölteni, mert automatikusan csak addig tölt, amíg nem lesz 100 %-ig feltöltve az akku.
 
A csavarozók ajánlott kereskedelmi ára tükrözi a gép profizmusát. A GSR 14,4 V-LI Professional 77 ezer Ft + áfa, míg a GSR 18 V-LI 89 ezer Ft + áfa.hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Kézbe simuló csavarozó
Igazán felhasználóbarátra sikerült a Bosch legújabb akkus csavarozója. Az új külsőnek köszönhetően jól kezelhető és a gyakorlati barkácsolói igényeknek is megfelel.


Gép- és anyagújdonságok
Fúrócsavarozók tesztje
Ebben a tesztünkben az egyik első akkuval meghajtott barkácsgép-család kínálatából csemegézünk. A csavarbehajtásra és fúrásra egyaránt jól alkalmazható készülékek mára nagyot fejlődtek mind nyújtott szolgáltatás, mind teljesítmény tekintetében.


Szerszám-anyag
Vezetékrejtő kábelcsatorna a falra
Nincs ember, akit ne bosszantana az otthonában kígyózó kábelrengeteg. Egy kis anyagi és munkaráfordítással könnyedén megoldhatjuk a  problémát: cikkünkben bemutatjuk, hogyan szerelhetjük a falra a vezetékeket elrejtő műanyag csatornát.


csináld magad
Szerszámok, amelyekre minden háztartásban szükség lehet
Attól függetlenül, szoktál-e barkácsolni, bizonyos szerszámokra minden háztartásban szükség lehet. Ha szeretnél kitenni egy képet a falra, akkor például egy kalapács biztosan kelleni fog, de egy csavarhúzó vagy fogó is hasznos lehet nagyon sok esetben. Nézzük, melyek a legalapvetőbb szerszámok, amiket érdemes beszerezned!


Gép- és anyagújdonságok

Bútorba süllyeszthető töltő
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság