hirdetésDigitális vágódeszka

Gép- és anyagújdonságok

Digitális vágódeszka

A vágódeszka a konyha alapfelszereltsége, na de milyen lesz a jövő high-tech vágódeszkája? A Nardo Design formatervezése szerint a deszka közepére egy LCD-kijelző kerülne, amelyen digitális formában olvashatjuk a recepteket.
A jövő vágódeszkája ezen kívül képes videók és multimédiás fájlok lejátszására és megjelenítésére, így akár egy főzőműsort is nézhetünk húsdarabolás vagy zöldségpucolás közben. Természetesen nem fából, hanem akril lapból készül (amit ugyan gyakrabban kell fertőtleníteni, mert a fával ellentétben jobban kedvelik a baktériumok, na de legalább űrkorszaki), míg a deszka alsó részén gumilap helyezkedik el, így biztosan nem fog csúszkálni.

A jövő azonban még várat magára, hiszen hazánkban még nem lehet beszerezni ezt az igazi jövőbeli kütyüt. Addig is maradjunk a hagyományos fadeszkáknál, persze ki tudja mikor bukkan fel egy lelkes Ötlet Mozaik-rajongó, hogy elkészítette a favágódeszkába épített LCD televíziót. Nem lenne lehetetlen vállalkozás?


hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Fantasztikus fűrészállomás
A Bosch megint olyan szerszámot alkotott, amely megkönnyítheti és tökéletesítheti az otthoni barkácsmunkánkat. A PLS 300 fűrészállomás ötletes segédeszköz fa, műanyag vagy alumínium pontos fűrészeléséhez. Egyszerű, könnyed és biztonságos.


Gép- és anyagújdonságok
Szakemberkereső a Praktikernél
A munkaerőhiány miatt nehéz megbízható mesterembert találni országszerte, ezért új szolgáltatással bővítette palettáját a Praktiker.


Gép- és anyagújdonságok
Felújítás törhetetlen „üvegezéssel”
Frissítsük fel kicsit kertünk látképét a törhetetlen álüvegként is ismert, sokoldalúan felhasználható polikarbonát lemezekkel, hogy minél több időt tölthessünk a szabadban!


Gép- és anyagújdonságok
Multifunkcionális mosogatóközpontok
A családi tűzhelynek, a konyhának központi szerepe van az életünkben. Jól megtervezett konyhában öröm az ételkészítés. De vajon ugyanilyen örömmel végezzük a piszkos edények tisztítását is?
Gép- és anyagújdonságok

A Mapei kapta a hónap beruházója díjat
Gép- és anyagújdonságok

Szívóerőben verhetetlen


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

hirdetés
ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság