hirdetésKörnyezetbarát mobiltöltés

Gép- és anyagújdonságok

Környezetbarát mobiltöltés

Napjainkban egyre nagyobb figyelmet fordít mindenki a környezetvédelemre, így nem csoda, hogy lassan minden területen feltűnnek az energiatakarékos, környezetet óvó eszközök, technológiák.
Ezúttal a mobilpiacot rengetheti meg ez a legújabb, forradalmi technológia. Napjainkban amúgy is heves viták zajlanak a mobiltöltők jövőjéről, mivel minden töltőt egységesíteni akarnak a rendkívül sok elektronikai hulladék miatt. Tudniillik, ha mobilkészülékünk felmondja a szolgálatot, könnyen lehet, hogy bár töltőnk jó, mégis el kell dobnunk, mert gyakran még ugyanazon gyártó új készülékéhez is új töltőt kell vásárolnunk.

Az alternatív energiaforrásokról működő napkollektoros vagy kurblis mobiltöltőt már ismerjük, de még mindig vannak kiaknázatlan források és lehetőségek. A Hymini világújdonsága szélenergia segítségével táplálja a mobilt 220 Volt és konnektor nélkül. Ráadásul nem csak mobilkészülékünket, hanem más hordozható eszközeinket és kütyüinket is feltölthetjük vele. Ezért is van rajta digitális fényképezőgépekkel és mp3 lejátszókkal kompatibilis bemenet.

A fogyasztói ára nem veri az egeket, mindössze 50 dollár, ami körülbelül nyolcezer forintnak felel meg. Az egyetlen problémája lehet, hogy jelenleg minimum 15, maximum 65 km/óra sebességű szél energiáját tudja befogni és felhasználni, de biztosak lehetünk benne, hogy hamarosan továbbfejlesztett változatai is megjelennek.


hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Környezetbarát épületszigetelés, faházak szigetelése
A Knauf Insulation Ecose szigetelőanyagok természetes hővédelmet biztosítanak házunknak.


Gép- és anyagújdonságok
Környezetbarát, olcsó klimatizálás
A növekvő átlaghőmérséklet következtében élénkülő kereslet várható a klímapiacon. Válaszul jelentősen növelné értékesítését a Panasonic.


Gép- és anyagújdonságok
Reflektorfényben az ECO termékek
A Mapei sok éven keresztül irányította kutatómunkáját olyan termékek kifejlesztésére, amelyek egészségbarátok és egyaránt biztonságosak a környezet, a mesteremberek és a végfelhasználók számára.


Ötletek
Öko könyvespolc a nappaliban
Környezet- és gyerekbarát könyvespolcot készített a családi nappaliba Huszár Gergely Gödöllőn.


Gép- és anyagújdonságok

Tavaszi nagytakarítás a kertben


Gép- és anyagújdonságok

Környezetbarát tapéta


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

hirdetés
ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság