hirdetésLakástrend és Design Kiállítás 2008

Gép- és anyagújdonságok

Lakástrend és Design Kiállítás 2008

A lakberendezés és tárgytervezés hazai seregszemléje, a 360° Lakástrend és Design kiállítás idén tizenegyedik alkalommal mutatja be egy helyen a hazai kínálatot.
A termékpalettán nagy szerepet kapnak a neves nemzetközi gyártók és világhírű tervezők munkái. Egyúttal a rendezvény célja, hogy ezeket megismertesse a nagyközönséggel, felkeltse a dizájn iránti érdeklődést és emelje a hazai lakberendezés színvonalát.
A fenti célok mellett komoly lehetőséget ad a magyar formatervezőknek, hogy megmérettessék magukat a külföldi konkurenciával szemben. Példának okáért említsük meg a ?madeinhungary? rendezvényt, amely idén új helyszínen, a belvárosi Gödör Klubban kerül megrendezésre. A hazai fiatal formatervező-társadalom mustrája ezúttal elszakad az ?anyarendezvénytől?, és egyedül próbál szerencsét. A nagyközönség itt ismerkedhet meg a formatervezéssel, belsőépítészettel és lakberendezéssel foglalkozó egyetemek és iskolák tevékenységével is, bepillantást nyerve azokba a szellemi műhelyekbe, ahol a jövő tervezőit képzik.Idén két új tematikai egységgel bővül a 2008 évi 360° Lakástrend & Design. Egyrészt a
"madeinhungary" kiállítással azonos helyszínen, a Gödör Klubban debütáló, a kelet-európai tervezőket felvonultató "med" (meeting of eastern design) rendezvénnyel, másrészt a ?trendhecc? nevű off-line programsorozattal, amelynek keretében belvárosi kávézók, klubok és galériák kreatív találkozási pontként kapcsolódnak be a négy nap eseményeibe, kiállításaikkal támogatva az építészet, a divat, a formatervezés és a vizuális kommunikáció jobb megértését.

Jegyeket két helyszínen lehet váltani: a Műcsarnokban és a Gödör Klubban. A belépőjegy ára 1500 Ft, a négynapos 4000 Ft, a diákjegy 1000 Ft. A nyitvatartási idő minden nap 10-19 óráig.
EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Egyedi virágtartók
Nem talált olyan formájú, anyagú és színű virágtartót a boltok kínálatában, amilyet szeretett volna Sebestény István Budapesten. A hiábavaló keresgélés után leült és átgondolta, hogyan készíthetne saját maga.


Kert-balkon
Kerti asztal betonból és fából
Nem mindenki szereti ősszel a kerti bútor elpakolásával járó hercehurcát és nem mindenkinek van annyi tárolóhelye, hogy ne kelljen telente kerülgetni az elspájzolt kinti bútort. De ha kint marad, akkor nagyon fontos, hogy masszív, az időjárásnak ellenálló anyagokból készüljön.


Gép- és anyagújdonságok
Extrém sportfavágó verseny a FeHoVán
Stihl Timbersports bemutatóval és versennyel népszerűsítik az erdőjárást az idei FeHoVá-n.


Otthon-bútor
Ajtót a zuhanyra!
A zuhanyrózsa alatt eltöltött idő mindannyiunk számára kellemes élmény. A korszerű zuhanykabinok elterjedésével véglegesen lejárt a műanyag függönyök ideje.
Gép- és anyagújdonságok

Öt tipp a professzionális szigeteléshez


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság