Bazaltkő kerti csap

Ötletek

Bazaltkő kerti csap

A természetes dolgok felé hajlik Ivanics Zoltán Miskolcon, ezért készítette ezt a szokatlan kerti csapot is.

Először egy szép darab mádi bazaltkő alját vágta egyenesre gyémántkoronggal. Utána egy 60 cm-es 20-as furatot készített az aljától, majd keresztbe is fúrt egy ugyanolyan átmérőjűt. Ötrétegű műanyag vízcsővel kötötte be, végül rögzítette a csaptelepet. A munka nagyjából öt órányi időt vett igénybe. A legnehezebb a két furat találkozási pontjának eltalálása volt.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Szerszámtartó
Igencsak megunta Takács Dávid, hogy a kerti szerszámok össze-vissza vannak a ház falához támasztva, így készített számukra egy tartószerkezetet.


Kert-balkon
Kerti tároló
Szükségük volt egy tárolóra Köblös Zoltánéknak Debrecenben, ahol a család holmiját, kerti és egyéb játékait, valamint a kerékpárokat el tudják helyezni. Képeinken végigkövethetjük, hogyan építették meg.


Otthon-bútor
Csapszerelés 10 lépésben
Nincs olyan háztartás, ahol ne kellene csapot szerelni. Nem feltétlenül kell azonban szakembert hívnunk: a konyha vagy fürdőszoba csaptelepeit magunk is kicserélhetjük, felszerelhetjük, hiszen egy egyszerű csap cseréje 10-15 ezer forint, ha magunk szereljük, olcsóbb!


Ötletek
Hangulatos tó az udvarban
Mesteri kerti tavat építettek Gulyás Rolandék Mesterszálláson.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2019

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság