hirdetésMozaikos kaspó és ajtókeret

Ötletek

Mozaikos kaspó és ajtókeret

Aki szereti a szépet és nem sajnálja rá az időt, maradék csempedarabokkal nemcsak tárgyakat, hanem a lakás egy-egy pontját is kidíszítheti. Így tett Dékány Istvánné is Budapesten.

A virágcserép maradék csempedarabokból készült ragasztással, száradás után pedig csempefugázó anyaggal lett kifugázva.

A munka több héten át tartott, amikor akadt egy kis ráérő idő. A csempedarabkák kellő formára alakítása nem könnyű feladat, de kitartással sikerül megoldani.

 

Ki gondolná, hogy ez a mozaik az ajtócsere során keletkezett kisebb szépséghiba kijavítására készült? A munka nagyjából két hétig tartott, napi 1-2 órát igénybe véve.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Mozaikolva szebb a fürdő
Nemrég újították fel a ház vizesblokkjait Szabó Józsefék Dunakeszin, s a ház asszonya úgy döntött, csempemozaikból maga készít rájuk mintát. A végeredmény utánzásra méltó.


Ötletek
Görgős flex
Könnyedén gurul a vezetőléc mellett.


Szerszám-anyag
Fugakalkulátor
Fugakalkulator.hu néven új weblapot indított a Baumit, ahol bárki kiszámolhatja, hány kg fugázót vegyen az általa választott csempemérethez és fugaszélességhez.


Otthon-bútor
Mozaikkal díszített lépcsőkorlát
Az idei barkácsbajnokság kiírása adta meg a végső lökést, hogy elkészüljön ez a gyönyörű, hatalmas díszítőmunka. Olvasónk az emeletre vezető lépcső mellett végig mozaikcsempével díszítette a korlát mögötti falrészt. Nemcsak szép, de tisztán tartani is könnyebb...


Otthon-bútor

Padlócsempe javítása
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság