Manólak a cserépben

Ötletek

Manólak a cserépben

Ha van manócska a környékünkön, alighanem szívesen beköltözik ebbe a virágcserépbe épített házba.

Mindig is szerette a törpék, manók, tündérek varázslatos világát Krizsán Nóra. Az első házikót kavicsok összeragasztásával készítette ragasztópisztollyal, fugázva. Ez másnapra teljesen szétesett. Ekkor jött az ötlet, hogy a következő dekorgumiból készüljön, konzervdoboz alapra. Ezt már könnyebb volt elkészíteni. Képeinken a készítés menetét követhetjük végig, és megnézhetjük a kész manólak részleteit.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Szájmaszk készítése házilag
Ha a koronavírus miatt szeretnél maszkot hordani, de már elfogyott a gyógyszertári, készíts magadnak textilből!


Ötletek
Babakanapé
Első pillantásra nem gondolnánk, hogy a képen látható kanapé nem rendes méretű, hanem „csak” egy babaszoba bútora, annyi odafigyeléssel és aprólékos műgonddal készítette el Botfalusi Zoltán Kecskeméten, aki ismerőse kislányát szerette volna meglepni valami nem mindennapi játékszerrel.


Ötletek
Variációk szélezetlen deszkára
Egyre több helyen tűnnek fel szélezetlen akácdeszkából készült kerítések, kapuk, hiszen a rusztikus hatás mellett abban is biztosak lehetünk, hogy strapabíró és időtálló lesz a szerkezet.


Ötletek
Kárpitozott ágyvég
Alapvetően a komfortérzet vezérelte Horváth Krisztinát Pécelen, amikor kigondolta, hogy olyan ágyvéget szeretne a hálószobába, amely biztosítja a kényelmes olvasást az ágyban.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság