hirdetésManólak a cserépben

Ötletek

Manólak a cserépben

Ha van manócska a környékünkön, alighanem szívesen beköltözik ebbe a virágcserépbe épített házba.

Mindig is szerette a törpék, manók, tündérek varázslatos világát Krizsán Nóra. Az első házikót kavicsok összeragasztásával készítette ragasztópisztollyal, fugázva. Ez másnapra teljesen szétesett. Ekkor jött az ötlet, hogy a következő dekorgumiból készüljön, konzervdoboz alapra. Ezt már könnyebb volt elkészíteni. Képeinken a készítés menetét követhetjük végig, és megnézhetjük a kész manólak részleteit.

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
És tiszta marad a körmünk!
Nem csak a hosszabb női, de a „rövid, sportosra” vágott férfikörmök alá is úgy be tudja magát enni munka közben az olaj vagy más kosz, hogy onnan aztán igen nehéz kipiszkálni.


Ötletek
Egyedi bögretartó
16 különböző bögre gyűlt össze az idők során Héja Tamás és barátnője otthonában Besenyszögön. Mivel állítva egy egész polcot elfoglaltak, Tamás bögretartót készített, nem is akármilyet.


Ötletek
Hangulatlámpák lufiból és fonalból
Gyönyörű és egyszerű lámpákat készíthetünk Tanai Gyöngyi (Budapest) leírását követve.


Ötletek
Tipp hólé és latyak ellen
Télen elkerülhetetlen, hogy a lábbelire tapadt sár vagy hólé az autó lábterébe kerüljön. A szőnyeg vagy gumibetét aztán vagy beszívja vagy nem, de csúszóssá teszi a cipőtalpunkat. Ezért előfordul, hogy a talp lecsúszik a pedálról, ami könnyen balesethez vezethet.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság