hirdetésA lehető legnatúrabb falborítás

Ötletek

A lehető legnatúrabb falborítás

Feleségének készített cserefából és raklapanyagból teázóasztalt Curcubet Gábriel Székelyudvarhelyen (lásd itt). Annak elkészülte után jött az ötlet, hogy a falra, a régi radiátor helyére, hasonló borítást szereljen.

A faanyagra – miután méretre vágta – hátulról két párnafát csavarozott, és azoknál fogva erősítette a falra a borítást a régi radiátorok helyére. Feleségével úgy döntöttek, hogy a burkolat anyagát natúran hagyják, hiszen a cserefa (= csertölgy) nagyon szép és erős természetes állapotában is.

A felhasznált anyagok: cserefa cándra (a deszkavágáskor keletkező, általában tüzelőnek szánt fahulladék), 60 mm-es torx fejű csavarok, valamint 4 db 10 mm-es csavar.

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Autó-ajándékdoboz
Apró fadobozokat festett meg tűzoltó- és rendőrautónak Weiss Pamela Dunakeszin.


Ötletek
Konyhasziget s. k.
Szükség volt egy étkezőre a konyhában Juhász Tamáséknál Budapesten. Közös munkával készítették el.


Ötletek
Tolóajtós cipőszekrény
Amikor ideje engedi, előszeretettel rajzol, tervez Héja Tamás Besenyszögön. Ez a retróba oltott technó (kicsit már cyberpunkba hajló) szekrény is így született.


Ötletek
Sakkasztal titkos rekeszekkel
Indiai rózsafából faragott sakkbábukat kapott karácsonyra Kinsztler Zoltán Kiskunhalason, és úgy döntött, készít hozzájuk asztalt.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság