hirdetésA farmercímkék új élete

Ötletek

A farmercímkék új élete

A munka közben „leeső” maradékok néha meglepő formában térhetnek vissza a figyelem középpontjába.

Számos farmernadrág és más farmer ruhadarab feldolgozása során leeshetnek szabás közben olyan darabok, amelyeket nem tudtunk vagy nem akarunk beilleszteni készülő varrott használati tárgyunkra. Ilyenek lehetnek a farmercímkék vagy más ruhadarabok felirattal ellátott részei, információs címkéi. Nehogy veszni hagyjuk őket! – ajánlja Kisné Szalai Edina Szarvasról. Ő például alig várta, hogy összegyűljön annyi farmercímke, amennyiből már ki lehet alakítani egy stílusos, vagány és teljesen egyedi faldíszt. A címkék összegyűjtése ugyan több hétig tartott, de a többi nagyjából egy óra alatt megvolt. A deszkát persze csiszolni, mázolni kellett. A címkéket rögzíteni akkus csavarozó és csavarok segítségével. Férje, László segített csavarozni – ez a rögzítési mód még karakteresebbé tette az összképet. És hogy minél rusztikusabb legyen: az alap legyen régi, esetleg korhadt, „szúette” deszkadarab, szigorúan kezeletlen szélekkel, hanyagul mázolva.

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Új burkolók
Fürdőszobánk minden reggel befolyásolja közérzetünket, vagyis azt, hogyan is indul a nap. Érezzük jól magunkat benne, formáljuk olyanná, hogy tükrözze személyiségünket! ? vallja a Zalakerámia Zrt. Akár a természet színeit idéző vagy visszafogottan elegáns, esetleg high-tech hatású, csillogó fürdőszobát szeretnénk, a cég legújabb, 20×40 cm-es, kiváló minőségű burkolólapjai ? a Matrix, Happy day, Sevilla és Fiorellino ? közt biztosan találunk megfelelőt.


Otthon-bútor
Minimalista ebédlőasztal
A ragasztott faanyagból készült egyszerű ebédlőasztalnál hat személy kényelmesen elfér. A bútoráruházban egy ilyen remek asztalnak megkérik az árát, megépítésével sokat spórolhatunk. Szerelése nem kíván szakértelmet, bátran fogjunk hozzá.


Gép- és anyagújdonságok
A káva hőszigetelése
Épületeink fenntartási költségeinek csökkentése érdekében egyre jobb hőszigetelésre törekszünk, összefüggő termikus burokra szeretnénk kialakítani.


Szerszám-anyag
Eljött a barkácsolás ideje
Megkezdődött a nyári szünet, a szabadságolások időszaka. Ez a pihenés mellett kisebb-nagyobb otthoni, ház körüli feladatok elvégzésére is lehetőséget nyújt. A jó időben kifesthetjük a konyhát, rendbe hozhatjuk a kerti padot, felszerelhetjük a hintát, elkészíthetjük a grillezőt, a szabadság alatt új polcot szerelhetünk a nappaliba vagy a fürdőszobába, esetleg felújíthatjuk a szekrénysort. Nagymértékben megkönnyíti és kellemesebbé teszi a barkácsolást, ha a munka elvégzéséhez rendelkezésre áll a megfelelő eszköz.


Szerszám-anyag

A dryvit-rendszer fogásai
Otthon-bútor

Ajtóból polc


Gép- és anyagújdonságok

Forró téma: locsolás melegben


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság