Olvasólámpa vízcsőből

Ötletek

Olvasólámpa vízcsőből

Ami valakinek hulladék, az másnak kincs. Ennek jegyében nemcsak használható, hanem határozottan mutatós lámpát alkotott Kis László Szarvason.

Méghozzá a műhelyben található maradék anyagokból – utánozhatatlan „steampunk-industrial” stílusban.

A horganyzott csövekből és egyéb fém alkatrészekből készült asztali lámpa ideális egy fém elemeket, kütyüket és alkatrészeket kedvelő kamasz szobájába, vagy egy hangulatos „férfi-elvonulóbarlang” tartozékának. László három órát töltött az elkészítésével. A csőelemeket bronzszínű akrilfestékkel festette le, majd néhány helyen feketével „satírozta”. Az összeszerelés, vezetékelés már gyorsan ment.

 

Figyelem! Aki nem ért a villanyszereléshez, az, ha hasonló lámpát készít, a vezetékelést bízza szakemberre!

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Maximális feltöltés
Az APC Mobile Power Pack hordozható akkumulátorával biztosak lehetünk benne, hogy nem fog lemerülni kedvenc telefonunk, digitális fényképezőgépünk, iPodunk vagy MP3- lejátszónk. Ez a kis formás, fekete apróság akkora, mint egy pakli kártya, mindig kéznél van akkor is, ha nincs a közelben konnektor. Hihetetlenül könnyű, a nadrágzsebben vagy a nyári táskában is kényelmesen elfér. Előnye, hogy a mobiltelefonoknak 10 órával több beszélgetési, az iPodoknak pedig 55 órával hosszabb zenelejátszási időt biztosít. A töltöttséget fehéren világító fénycsík jelzi. Csak ne feledjük el indulás előtt feltölteni!


Kert-balkon
Kemence és grillező egyben
A kerti sütés-főzés szerelmesei nagyon sokszor kombinálják a különböző lehetőségeket.


Otthon-bútor
Iroda a lakásban
A lakberendezés szempontjából a lakásban kialakított irodával kapcsolatos legfontosabb követelmény, hogy mindennek helye legyen, minden holmi rendezetten tárolható legyen, hiszen a helyiséget a család más célból is használhatja. Ebben az otthoni irodában nem nehéz rendet tartani, mert sok szekrénye van. Ezek valójában átlagos konyhaszekrényelemek ? pontosabban eredetileg annak készültek ?, de könyvekből, iratokból, dossziékból is rendkívüli mennyiséget tudunk tárolni bennük.


Gép- és anyagújdonságok
Kertünk legnagyobb ellensége az aszály
A megfelelő vízmegőrzés azonban megoldást nyújt.


Gép- és anyagújdonságok

Univerzális vágó a háztartásban
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság