Régi ládából a kert dísze

Ötletek

Régi ládából a kert dísze

Egy fa ládából varázsolt funkcionális szépséget Weiss Pamela Dunakeszin.

A ládán először kijavította a hibákat, majd lecsiszolta.

Ezután lealapozta és lefestette zománcfestékkel. Teteje nem volt, ezért méretre vágott MDF lap került rá, zongorapánttal rögzítve. Mivel kerti ládának szánta, virágmintát festett rá. Az egyik kedvenc virága a hibiszkusz, ezért úgy döntött, ezzel a virággal díszíti a ládát. A hibiszkusz megfestéséhez színezőpasztát használt. Végül lelakkozta a tárolót, hogy minden időjárási viszonyt kibírjon. Hogy többfunkciós legyen a láda, kerekeket szerelt rá, a tetejére pedig szivacsot vágott, így könnyen mozdítható és padnak is használható a kertben.

A ládában tartja a kerti szerszámokat, a napozóágyak szivacsait és kisfia kerti játékait. A láda amellett, hogy többfunkciós – tároló és pad egyben – még díszíti is a kertet. Utánzásra érdemes.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Vigyázz, kész, kert!
Végre újra lehet kertészkedni és újragondolni a teraszunk berendezését.


Ötletek
A törpe háza
A házhoz tartózó udvarban alakított ki Csernák Jenő Dabason egy örökzöldekből és kövekből álló kertrészletet, és abba egy kerti törpének is készített házikót egy farönkből.


Kert-balkon
Virágláda dizájnos borításokkal
Tavasszal virágdíszbe öltöztetjük az erkélyt, a teraszt ? a műanyag virágládák azonban nem szépek, de különböző borításokkal nagyon mutatóssá tehetők. Kevés munkával, különböző anyagok felhasználásával minimális költséggel nagyon szép díszládák készíthetők.


csináld magad
Készíts kerti sütögetőt: mutatjuk a lépéseket
Eljött a kinti sütögetések ideje, már csak egy megfelelő hely kell hozzá kertünkben. Cikkünkben most megmutatjuk, hogyan építhetsz saját magad sütögetőt!
Kert-balkon

Hordóbútor


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság