hirdetésÁttekinthető ékszertartó

Ötletek

Áttekinthető ékszertartó

A dobozban vagy fiókban tárolt fülbevalók és nyakláncok könnyen összekeverednek, sok időbe telik kiválasztani a megfelelőt és még a párját is megtalálni hozzá. Nem beszélve a sarkokban megbúvó és feledésbe merülő darabokról!

Erre a problémára keresett és talált megoldást Gyöngyösiné Baricz Zsuzsanna Szárligeten.


Ez az ékszertartó egy sarokpolc belső oldalára került, de szükség esetén falra vagy szekrény belsejére is akasztható. Mindössze egy megfelelő méretű (vagy méretre vágott), elég (esetünkben 2 cm) vastag hungarocell tábla, viszonylag visszafogott színű és mintázatú méteráru, amelyen látszanak az ékszerek, parafatábla-szög, valamint kétoldalú ragasztószalag vagy folyékony ragasztó.

Zsuzsanna lemérte az ékszertartó polcnak szánt helyet, majd méretre vágta a hungarocell táblát. Bevonta textíliával, úgy, hogy a szövetet a táblas hátoldalán mindkét oldalán tapadó ragasztószalaggal rögzítette.

A kész, bevont hungarocellt a helyére, a polchoz ragasztotta. Végül beleszurkálta a műanyagfejű rajzszögeket, és már el is rendezhette az ékszereket.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Spéci dobozban pihennek az ékszerek
A festék száradását nem számítva egyetlen óra alatt készítette ezt a dobozkát Varjasi Lászlóné (Dunaújváros) az apróbb ékszerek számára.


Ötletek
Igazi ékszerdoboz
Mivel párjának mindig gondot okozott az ékszerek megfelelő tárolása, Ferincz Zoltán Bakon végül saját kezébe vette az ügyet.


Ötletek
Ékszerdoboz
Ha ládikában vagy esetleg fiókban tárolja a szebbik nem a fülbevalókat, nyakláncokat és egyéb ékszereket, akkor bizony időbe telik kiválasztani a megfelelőt és a párját is meg kell találni.
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

hirdetés
ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság