hirdetésNyakláncrendszerező

Ötletek

Nyakláncrendszerező

Gondot jelent az évek során összegyűjtött nyakláncok tárolása? Íme egy ötletes megoldás!

Amikor sok nyaklánc van együtt, nem egyszerű úgy tárolni őket, hogy ne akadjanak össze, mégis könnyen hozzáférhetőek legyenek. Így volt ez a Csernák családban is Dabason. Történt aztán, hogy egy örökzöld növény – egy kis növésű tuja – kiszáradt, és gyökerestül szedték ki a földből.

A növényt a kecskék teljesen lerágták, még a kérgét is. A maradék háncsot a férj, Csernák Jenő tisztította le, majd lyukat fúrt egy mészkődarabba és gyökerével felfelé beleragasztotta a megmaradt szárat. A kő aljára felesége, Gabriella ragasztott filcet, így a bútort sem karcolja össze.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Láncfűrész újdonság
Az őszi kerti munkánkban hasznos társra lelhetünk, ha a Hitachi CS35EJ benzinmotoros láncfűrészt választjuk. A már-már professzionális kategóriába tartozó fűrész minden komolyabb favágási munkában jól használható. Vele minden tüzelőnek valót feldarabolhatunk.


Szerszám-anyag
Sikeres a magyar Praktiker
A válság évei után a tavalyi évet már nyereséggel zárta a magyar Praktiker. Ez – vagyis a fokozódó vásárlói aktivitás – a záloga annak, hogy a magyar befektetők tulajdonába került barkácsáruházlánc a jövőben is a vásárlók megelégedésére végezheti tevékenységét.


Szerszám-anyag
Ultrahalk, elérhető árú, profi kerti gépek
Idén tavasztól már a vasárnap délutáni szieszta idején is nyugodtan nekiláthatunk a kertápolásnak: az eddig csak profi gépeiről ismert STIHL legújabb akkus kerti szerszámai az otthoni felhasználók számára is nagy erőt biztosítanak a kert karbantartásához, ám teszik ezt úgy, hogy működésük nem járt olyan zajjal, ami zavarná a szomszédok pihenését.


Ötletek
Bowden helyett lánc
Sok gondja volt a rotációs kapa kuplungbehúzó bowdenjével Fogl Gyulának Almásfüzitőn. Ha sodrottat használt, akkor kiszőrösödött és elszakadt. Ha pedig huzalból készültet, akkor megnyúlt, és gyakran kellett állítani.
Gép- és anyagújdonságok

Nem remeg a Metabo?


Gép- és anyagújdonságok

Fűrészlánc-élezési kisokos


Gép- és anyagújdonságok

Láncfűrész és használata


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

hirdetés
ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság