hirdetésCsinos varródoboz

Ötletek

Csinos varródoboz

A mellékelt képeken látható varródoboz felújításához azután kapott kedvet Farkas Szilvia Tabon, miután barátnőjével közösen egy régi borospalack tartó dobozt (két palack fért bele) alakítottak át, ajándékba – szintén varródobozzá.

Ez a fadoboz eredetileg reklámajándékokat tartalmazott. A belső része eleve kis részekre van osztva, így nagyon is alkalmas volt a cérnák, tűk, egyebek tárolására. Már csak ki kellett csinosítani.

Szilvia az oldalát csomagolópapírral vonta be, amit tapétaragasztóval rögzített. Vigyáznia kellett, mert a vékony papír megnyúlt és könnyen szakadt.

A tetejére, egy darab vászonra hímezett egy szép mintát, amit a magyar sújtásminták közül választott. A vásznat tűzőgéppel rögzítette a dobozra (a férje segített) és közben lazán kitömte.

Hogy elrejtse a tűzés nyomait, egy zsinórt ragasztott körbe faragasztó segítségével.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Egyedi szerkezetű könyvespolc
Szüksége volt egy könyvespolcra Héja Tamásnak (Besenyszög), és úgy döntött, hogy nem vesz, hanem csinál egyet.


Kert-balkon
Diy kerti tároló
Szükségük volt egy tárolóra Köblös Zoltánéknak, ahol a család holmiját, kerti és egyéb játékait, valamint a kerékpárokat el tudják helyezni. Képeinken végigkövetheted, hogyan építették meg.


Otthon-bútor
Szabadon álló, légies polcok a nappaliba
Polcok minden lakásban kellenek. Lehetnek stílustalan sima kockák vagy csinos konzervatív darabok is – miért ne lehetnének hát modern, dinamikus formavilágú bútorok? Ezúttal egy kellemes, légies polcsort mutatunk be, természetesen a készítés folyamatával együtt.


Otthon-bútor
Falióra új számlappal
A falióra fontos berendezési tárgy, hiszen naponta akár többször is hasznos információt nyújt. De ezen túl kellemes, üdít? látvánnyá is tehet?.


Gép- és anyagújdonságok

Asztali flex
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

hirdetés
ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság