hirdetésA fürdő felújítva jó!

Ötletek

A fürdő felújítva jó!

Régi építésű családi házban lakik Süle Gabriella Budapesten. Amikor a ház épült, közkedvelt volt a mennyezetre lambériát rakni. De ez régen volt.

A kék csempével burkolt kis zuhanyzóban Gabriella nem bírta már nézni a sötétbarnára „érett”, összeszáradt, a falaktól szinte elvált, csúnya lambériát.

A lambériát alaposan megcsiszolta, majd a csempe színével harmonizáló kék színre festette le. Az összeszáradás miatt a falaktól elvált szegőlécnél sziloplaszttal töltötte ki a réseket.

A „Beach” felirat kötélből készült. A kötelet Gabriella textilkeményítő és ragasztó elegyébe áztatta, majd mikor jól átnedvesedett, meghajtogatta belőle a most látható feliratot és hagyta, hogy teljesen kiszáradjon. A kiszáradt feliratot a lambéria festésénél használt, kék festékkel színezett fadarabra ragasztotta, majd az egészet a falra rögzítette, így minden nap a strandon érzik magunkat.

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Karmantyús megoldás
Egy zuhanycsaptelepet cserélt éppen Teleki Tibor Szászváron, amikor szembesült azzal, hogy az új szerelvény csatlakozási mérete pár milliméterrel eltér a régitől.


Otthon-bútor
Szentélyünk, a fürdőszobánk
Nem tulajdonítunk neki nagy szerepet, de ha jobban végig gondoljuk, beismerjük. Otthonunk egyik legnyugodtabb tere a fürdőszobánk, ahol elbújhatunk a világ elől és igazán ki tudunk kapcsolni. Alakítsuk fürdőszobánkat úgy, hogy a reggelek pozitív töltettel induljanak.


Otthon-bútor
Bántja a szemét a penész?
A MAPEI kifejlesztette Önnek a tökéletes megoldást a falon megjelenő penész ellen. A Silancolor Plusz Rendszer ideális és tartós védelmet nyújt a konyhák és fürdőszobák penészedése ellen.


Otthon-bútor
Olvasónk készítette
Rendszeresen kapunk leveleket olvasóinktól, hogy nem hiába adunk újabb és újabb ötleteket, tippeket. Most Suba Sándor, kiskőrösi olvasónk küldte el munkáját, amelyben sarokkádjának adott különleges arcot. Otthoni barkácsolóként is lehet szép dolgokat készíteni.


Otthon-bútor

Álomfürdő kis helyen


Otthon-bútor

Minimalista mosdóasztal


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság