Mesterek Mestere díj

Ötletek

Mesterek Mestere díj

Új díjat alapított a Mapei. A Mesterek Mestere elnevezésű kitüntetés célja elismerni a kiemelkedő színvonalú munkát nyújtó építőipari szakemberek tevékenységét. Várják a nevezéseket.

A díjra szeptember 1-jéig minden, ma is aktív kőműves és burkoló szakember nevezhet, aki kiemelkedő minőségű munkája mellett hozzáállásával is példát mutat: fejleszti tudását, ügyel a munkakörnyezet tisztaságára és nem csak szakmájában kiváló, hanem ügyel az ajánlatadás, kapcsolattartás megfelelő színvonalára is.

A díjat neves szakmai zsűri ítéli oda. Az országos Mesterek Mestere mellett a beérkező nevezettek közül a zsűri minden megyéből, valamint Budapestről is kiválaszt 3-3 szakembert, akik közül közönségszavazás dönti el, ki lesz az adott megye, illetve Budapest Mesterek Mestere. A díjazottak kimagasló erkölcsi és jelentős anyagi elismerésben részesülnek. A Mapei Kft. ezzel is szeretné segíteni az építőipar kultúrájának fejlődését Magyarországon.

www.mapei.hu/mesterekmestere
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Fogadjunk, hogy Ön is imádja otthonának ezt a helyiségét!
A béke szigete, ahol esténként megpihenünk, feltöltődünk, egy hűvös nap után szinte újjászületünk… Igen, ez a fürdőszoba! Talán ez a leginkább kedvelt helyisége egy otthonnak, de az biztos, hogy a legkényesebb pontja is.


Gép- és anyagújdonságok
A szavahihetőség értéke az építőiparban
A kimagasló márkaminőség és márkaépítésbe fektetett munkája elismeréseként Superbrands díjat nyert a Mapei Kft.


Gép- és anyagújdonságok
Intelligens légtisztítás
Tisztább lesz a lakásban a levegő és egészségesebb a környezet az új légtisztítókkal és légkondicionálókkal.


Gép- és anyagújdonságok
Hosszútávú megoldás fűtésszámlák ellen
Ha Önnek is elege van már abból, hogy egy zsák pénzt dob ki a fűtésre úgy, hogy közben se melege, se komfortérzete nincs, akkor döntsön a hőszigetelés mellett. Hatékony hőszigeteléssel nem csak télen jár jól! Nyáron a hőszigetelés megakadályozza a lakótér túlmelegedését is. 


Otthon-bútor

Szilikonok szaniterekhez
Szerszám-anyag

Padlófűtés hibátlanul
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság