hirdetésInstant recepttartó

Ötletek

Instant recepttartó

Biztosan más is szembesült már azzal a problémával, hogy ha internetről letöltött, kinyomtatott receptből főzőcskézik, nem igazán tudja hová tenni a lapot. Pedig a megoldás pofonegyszerű!

Persze tudjuk, hogy vannak boltban kapható, falra szerelhető szakácskönyvtartók, de azok ugye pénzbe kerülnek, és ha nem voltunk előrelátóak, akkor egy sem áll rendelkezésünkre, amikor neki akarunk állni főzni! Keil Krisztián és Peltzer Tímea Táton először odacsíptette a papírt a szekrényajtóhoz, de mivel abban a szekrényben vannak a fűszerek, cukor, só, minden ajtónyitásnál kiesett a papír.

 

Végül fogtak egy darab kétoldalas ragasztót és egy csipeszt, és megoldották a problémát. Sőt, a megoldás már fejlődött is: a csipesz ugyanis először a szekrény külső felére került, de aztán belülre ragasztották, ott maradhat akármeddig.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Öko könyvespolc a nappaliban
Környezet- és gyerekbarát könyvespolcot készített a családi nappaliba Huszár Gergely Gödöllőn.


Ötletek
Szobaberendezés járműalkatrészekből
Aki gondolkodik, jó a fantáziája, szereti az új megoldásokat és nem idegenkedik a szokatlantól, az meglepő alkatrészekből is létrehozhat szép és funkcionális tárgyakat. Például ilyen extravagáns ülőkét és lámpát.


Ötletek
A tálaló új élete
Mások által kidobásra ítélt szekrényt alakított át néhány napi munkával Dókáné Orbán Sarolta Budapesten.


Ötletek
Több hely a gyerekszobában
Minimális költséggel készített új hatású bútort és nyert sok helyet a gyerekszobában Csendes László Kunszentmiklóson.
Ötletek

Kerti pavilon


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság