Zuhanyozás vízáramváltással

Ötletek

Zuhanyozás vízáramváltással

A változatos zuhanyozás lehetőségét nyújtja, ha egy menetátalakító toldóval a látható módon a zuhanycső végéhez rögzítjük ezt a mosogatáshoz használt eszközt – jött rá Boda Tibor Bonifác Romhányról.

Kezelése a gyártó által meghatározott módon történik.

A toldó házilagosan előállítható oly módon, hogy a kereskedelemben kapható 1/2 colos belső menettel 18 mm-es rézcsőre való forraszvéget vásárolunk, majd egy valamikori mosdó-, vagy mosogató csaptelepről a kifolyó csövet leszereljük.

Az egykori szűrő eltávolítása után a menettől 20 mm-es szakaszon megtakarítjuk a csövet egészen a sárgarézig, majd leszabjuk a cső elejétől 20 mm-re. A forraszvégről is letisztítjuk a szennyeződést. A forrasztandó mindkét felületet folyósítószerrel bekenjük, ütközésig összetoljuk, aztán lágyforrasztással rögzítjük. Elkészítése, összeállítása nem időigényesebb, mint leírása.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Konyhabútor antikolása
Kisbútorok átfestésében már nagy gyakorlatot szerzett Fonóné Holéczi Gabriella (Törökbálint), a nyaraló konyhájának színesítése pedig igazi kihívás volt számára.


Ötletek
Nyakláncrendszerező
Gondot jelent az évek során összegyűjtött nyakláncok tárolása? Íme egy ötletes megoldás!


Ötletek
Kerti pavilon
A kerti pihenéshez nagyon jól jön egy ilyen pavilon, amely véd a tűző naptól, a hirtelen záporoktól, elfér benne az asztal és néhány szék, esetén egy kisebb medence is.


Ötletek
Fa-vas-kerámia világítótest
Egy építkezésről mentette meg ezt a kidobott gerendadarabot Sulák Sándor (Tolna), és készített belőle izgalmas csillárt.
Ötletek

Kerti mozaikkép


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság