Kétperces mikrótisztítás

Ötletek

Kétperces mikrótisztítás

Kivel nem fordult már elő, hogy elmulasztotta letakarni az ételt a mikróban és mindenhonnan paprikás zsírpöttyök vigyorogtak vissza rá?

Nem kell sikálni, ha megfogadod a mikrohullámú sütőket is gyártó Zanussi javaslatát. Csak vegyél elő egy gerezd citromot, facsard bele egy pohár vízbe, tedd a mikróba és melegítsd néhány percig. A program végén vedd ki a poharat – vigyázat, forró! –, majd egy puha szivaccsal töröld át a készüléket belülről. Úgy fog csillogni, mintha új lenne.

4206e38996fae4028a26d43b24f68d32_001-1-microwave-cleaner-1951228_800_0.jpg
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
A farmercímkék új élete
A munka közben „leeső” maradékok néha meglepő formában térhetnek vissza a figyelem középpontjába.


Ötletek
Háromféleképpen kapcsolható csillár
Fölöslegesen ne kelljen a szükségesnél több izzót működtetni – nincs ember, aki ne értene egyet ezzel a megállapítással. Bár a boltban kapható csillárok néha rákényszerítenek bennünket a pazarlásra. Van egyszerű megoldás a problémára.


Ötletek
Tengernyi ötlet
Rengeteg ötlete van, és közülük igen sokat meg is valósít Mezei A. Olivér, a vizsolyi általános iskola tanára.


Ötletek
Egyedi konyhabútor
Nem mindenki szereti a készen kapható, nagy tételben gyártott, uniformizált bútorokat. Közéjük tartozik Füle Orsolya és férje is, akik sok hónap alatt álmodták meg ceglédi otthonukba ezt a konyhát.
Ötletek

Vödörbár


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság