Lépcsőzniük sem kell a lakásban: felvonót épített idős kutyáinak a gazdi

Ötletek

Lépcsőzniük sem kell a lakásban: felvonót épített idős kutyáinak a gazdi

Nem mindennapi ajándékkal lepte meg kutyáit egy amerikai nő: felvonót épített nekik, hogy ne kelljen lépcsőzniük a lakásban. Mutatjuk a szerkezetet!

Imádják a kutyák

Sonya Karimi négy cuki, örökbefogadott mopszot nevel, közülük három már viszonylag idős és egyre nehezebben megy számukra a mozgás. A gazdi, mivel kórházban dolgozik, és látta, az embereknek mekkora segítséget jelent a felvonó, arra gondolt, épít egyet a kutyáinak a karantén alatt. Házukban elég hosszú lépcsősor vezet fel az emeletre, így úgy gondolta, ez nagyon praktikus lesz a számukra.

Az állatok hamar megszokták az új szerkezetet, ha fel akarnak menni, csak beleülnek a kis dobozba és várják, hogy gazdájuk megnyomja a gombot a távirányítón és elinduljanak. A felvonó megépítése egyébként három hónapot vett igénybe, Sonja a vőlegénye segítségét kérte hozzá.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sonya Karimi (@sonyakrayz) által megosztott bejegyzés,

Borítókép: Instagram/Sonya Karimi, forrás: BoredPanda
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Élő fát körbeölelő pad tetővel
A házuk előtt álló, harmincéves ezüstfenyő köré szerettek volna olyan padot Mádi Csabáék Cecén, ahová ki tudnak ülni akár többen is.


Ötletek
Egyedi virágtartók
Nem talált olyan formájú, anyagú és színű virágtartót a boltok kínálatában, amilyet szeretett volna Sebestény István Budapesten. A hiábavaló keresgélés után leült és átgondolta, hogyan készíthetne saját maga.


Ötletek
Okos város, okos ház: a BUSZESZ újragondolva
Két fiatal pályakezdő tervező gondolt egy merészet, és...


Ötletek
A kerti bútor felújítva az igazi!
Meglévő kerti asztalt és a hozzátartozó két padot újított fel példásan Heilman Béla Budapesten.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság