Tíz izgalmas felhasználási módja a szolárlámpának

Ötletek

Tíz izgalmas felhasználási módja a szolárlámpának

A szolárlámpák remekül mutatnak sorban beleszúrva a földbe a járda mellett, de ha egy kicsit kreatívak vagyunk, ennél is jobb megoldásokkal dobhatjuk fel kertünket. Mutatjuk, hogyan használhatjuk még fel ezeket az aprócska lámpákat.

Tedd gyertyatartóba

Ha van egy szép csilláralakú, vasból készült gyertyatartód, próbáld ki, hogy nem gyertyákat teszel bele, hanem szolárlámpát!

Mini világítótorony a kertbe

Készíts dekoratív világítótornyot! Ragassz egymásra néhány virágcserepet úgy, hogy felülre mindig eggyel kisebb méretű kerüljön, fesd ki és a tetejére ragassz egy szolárlámpát.

Mécses helyett

Izgalmas megoldás az is, ha mécses helyett szolárlámpát teszel a színes, felfüggesztett befőttesüvegbe.

Még több szuper ötletért nézd meg a videót!

 
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Hírek
Kocka alakú görögdinnyét termeszt egy magyar gazda
Kísérleti céllal kocka alakú görögdinnyét termeszt Hódmezővásárhelyen Pap Róbert.


Ötletek
Élő fát körbeölelő pad tetővel
A házuk előtt álló, harmincéves ezüstfenyő köré szerettek volna olyan padot Mádi Csabáék Cecén, ahová ki tudnak ülni akár többen is.


Kert-balkon
Építsünk úszótavat!
Egyre népszerűbbek az olyan kerti tavak, amelyekben nemcsak gyönyörködni lehet, hanem akár úszni is. Most bemutatjuk egy álomszép, kevés karbantartást és gépészetet igénylő úszótó megépítését, amelybe mindenki első látásra beleszeret.


Kert-balkon
Kannából postaláda
Párjával és kisfiával sétálva bukkant a lábatlani Gelsi Sándor a természet lágy ölén erre a kidobott ceglédi kannára. Csodálkoztak, mikor felvette, de ő már tudta: megvan a postaláda!


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság