Gyógyító kristályok: tudd meg, melyik mire jó

Ötletek

Gyógyító kristályok: tudd meg, melyik mire jó

Az ásványokat évszázadok óta tisztelik az emberek, úgy tartják, gyógyító erejük van. Vannak, akik ékszer formájában hordják vagy csak beleteszik zsebükbe, táskájukba, míg mások lakásdekorációként használják. Nézzünk most meg néhányat, milyen pozitív hatásokat tulajdonítanak nekik!

Rózsakvarc

A rózsakvarc nem csak gyönyörű, egészségünk szempontjából is rengeteg pozitív hatása lehet. A tapasztalatok szerint javítja a keringést, jót tesz a szívnek, a tüdőnek és a vesének. Fokozza a termékenységet is, így azoknak is érdemes maguknál tartani, akik épp babát terveznek.

rose-quartz-1140859_1920.jpg

Jade

A jade kövek leginkább a lelkünkre gyakorolnak pozitív hatást. Segítenek lehiggadni, nyugalmat és békét árasztanak. Megszüntetik a félelmeket és hozzájárulnak ahhoz, hogy elfogadjuk és szeressük önmagunkat.

Tigrisszem

A tigrisszemet már régen is talizmánként hordták maguknál az emberek, úgy tartották, hatásos az átkok ellen és védelmet nyújt viselőjének. Jó hatással van a lelkünkre is, önbizalmat ad és segít abban, hogy elérjük céljainkat. Ami az egészségi hatásait illeti, jót tesz a szemnek, az ízületeknek és a tüdőnek.

Türkiz

A tüzkiznek hasonló hatása van, mint a jadénak, segít megtalálni a lelki békénket. Elősegíti a problémák kezelését, a pozitív gondolkodást és a múlt elengedését. Feltölt energiával és felvértez bennünket bátorsággal.

turquoise-3388145_1920.jpg

Jáspis

A jáspisra - hasonlóan a tigrisszemhez - régóta tekintenek talizmánként, a harcosok hittek abban, hogy ez megvédi őket a sérülésektől. Ha magunkon viseljük ékszerként, segíthet megszabadulni a stressztől és határozottabbá, magabiztosabbá is tehet.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Kerti mozaikkép
Édesapja nyomdokain haladva készít szabadtéri mozaikokat Tímea.


Ötletek
Több hely a gyerekszobában
Minimális költséggel készített új hatású bútort és nyert sok helyet a gyerekszobában Csendes László Kunszentmiklóson.


Ötletek
Fatároló békebeli stílusban
Kovácsné S. Lívia küldte be a fűtési szezon beálltával nagyon is aktuális kandallórács és fatároló képét Tunyogmatolcsról. Mindkettőt férje, Kovács Zsolt készítette.


Ötletek
A farmercímkék új élete
A munka közben „leeső” maradékok néha meglepő formában térhetnek vissza a figyelem középpontjába.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság