hirdetésFeje tetejére állították ezt a házat: elképesztően néz ki

Ötletek

Feje tetejére állították ezt a házat: elképesztően néz ki

Az embereket mindig is foglalkoztatta a dolog, hogy valami igazán különlegeset alkossanak. A következő épület pedig tényleg az lett: úgy néz ki, mintha fejjel lefelé fordult volna. WonderWorks a neve, Orlandóban található és múzeum működik benne.

Nem mindennapi látvány

A WonderWorks épülete alaposan meghökkentheti a gyanútlan arra járót. Az Orlandóban található múzeum kívülről úgy néz ki, mintha a hurrikán szakította volna ki a földből és ejtette volna a fejére. Összesen háromszintes, ami pedig a stílusát illeti, klasszikus elemeket fedezhetünk fel rajta.

A falai között egy interaktív múzeum működik, pontosabban egy oktatóközpont, ahol a látogatók különböző matematikai és fizikai kiállításokat nézhetnek meg. A legkisebbek szórakoztatva tanulhatnak és tudományos kísérletekben vehetnek részt.

 
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gyerkőc
Játszóház az udvaron
A babaház megépítése akkor fogalmazódott meg Szögi Jánosban, amikor Panna nevű unokája megszületett.


Otthon-bútor
Spa-hangulat a fürdőszobában
A fürdőszoba amellett, hogy a tisztálkodás helyszíne, mostanra a legkisebb lakásokban is a pihenésre, feltöltődésre szolgáló fontos térré vált. Annál is inkább, mert sokunknak ez szinte az egyetlen hely, ahol nyugodtan magunkra szánhatunk némi időt. Adjuk meg a módját!


Gép- és anyagújdonságok
Külföldön is sikeresen terjeszkedik a Diego
Újabb elismerés a régió egyik legnagyobb, magyar központú franchise hálózatának.


Szerszám-anyag
Építkezik, felújít? Alakítsa kedvére otthonát!
Barkácsolás, felújítás, átalakítás? Bármelyik feladatot könnyedén megoldhatja, ha Magyarország legnagyobb építőanyag-kereskedelmi hálózatához, az ÚJHÁZ CENTRUMHOZ fordul segítségért.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

hirdetés
ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság