hirdetésSzájmaszk készítése házilag

Ötletek

Szájmaszk készítése házilag

Ha a koronavírus miatt szeretnél maszkot hordani, de már elfogyott a gyógyszertári, készíts magadnak textilből!

Névtelen-1.jpg

Szabj 2 külsőt és 2 belest, varrd le a gumihazat mind a 4 darabon. Színt színnel varrd össze az orr-all vonalon. A 2 külsőt, majd a 2 bélést színt színnel összefordítva varrd össze. Felül és alul színt színnel összeforditva varrd össze. Fordítsd színére, tűzd le a széle mellett szorosan. Fűzz gumit a külseje gumiházba.

Összegyűjtöttünk néhány linket is, ahol segítenek megvarrni a maszkot. Ha a maszk nem zár légmentesen nem állít meg minden levegőben terjedő kórokozót - de a nagyobb tüsszentés- és nyálcseppeket kivédi.

ITT pedig egy magyar nyelvű leírás.

Screenshot-2020-03-14-at-19.00.32.png

ITT pedig egy angol nyelvű leírás szabásmintával. 

sew-face-mask-pattern.jpg

Maradjatok otthon, vigyázzatok magatokra és egymásra!
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
A home office 7+1 aranyszabálya
Bár az otthoni munkavégzéshez nincs tökéletes recept, néhány dolgot érdemes szem előtt tartani. A Leitz 7+1 aranyszabálya segít abban, hogy akár még élvezzük is a távmunkát.


Ötletek
Különleges nappali
Olyan nappalit akartak Fekete Csabáék Debrecenben, ami eltér az átlagtól, amiben benne van a személyiségük, és ami mindig mosolyt csal az arcukra, másokból pedig tetszést, elismerést vált ki. A képeket elnézve sikerült is nekik.


Ötletek
Kreatív kádelőlap
Fenyő teraszburkoló lécekkel oldotta meg Madarász Ágnes és férje a kád körbeépítését Esztergomban.


Ötletek
Bowden helyett lánc
Sok gondja volt a rotációs kapa kuplungbehúzó bowdenjével Fogl Gyulának Almásfüzitőn. Ha sodrottat használt, akkor kiszőrösödött és elszakadt. Ha pedig huzalból készültet, akkor megnyúlt, és gyakran kellett állítani.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság