Adj igazán eredeti ajándékot szeretteidnek!

Ötletek

Adj igazán eredeti ajándékot szeretteidnek!

Hasznos és eredeti ajándék ötletek férfiaknak és nőknek

A Bonami csapata összegyűjtötte a legszebb ajándék ötleteket, amelyekkel meglepheted szeretteidet legyen szó egy felnőtt nőről vagy férfiról. Függetlenül attól, hogy karácsonyi ajándékot keresel édesapádnak, a férjednek, a feleségednek, vagy a legjobb barátodnak, garantáltan nem hagyunk ötlet nélkül, mert tudjuk, hogy a legnagyobb kihívást sokszor pont a szeretteinknek igazi örömet okozni.

Ajándék ötletek férfiaknak

bonami_secon.jpg

A megfelelő ajándék kiválasztása egy férfi számára nem könnyű feladat, legyen az férj, apa vagy barát számodra, igazi kihívást jelenthet. Zoknikból és nyakkendőből már van egy tucat, amit tőled kapott, tehát felmerül a kérdés, hogy akkor mit vásároljunk ebben az évben? Szerencsére mi nők azt tudjuk, hogy a férfiak megőrzik gyermekes lelküket, és sokszor örülnek olyan modern játékoknak, mint például egy minőségi grill, fejhallgató vagy egy klassz óra. Tehát csak annyit kell tennünk, hogy kiválasztjuk ezek közül a legszebbet, a Bonami pedig vállalja, hogy Karácsonyra kiszállítja.

Legjobb ajándékok apáknak

Az apák a jó tanácsok és tapasztalatok kimeríthetetlen forrásai. Olyan ajándék ötlettel is előállhatunk számukra, amelyek passzolnak a szórakoztató történetekhez, és kaphatnak például egy whiskys pohár készletet, szerszámkészletet vagy egy stílusos táskát.

Ajándék ötletek egy barátnak

Olyan társ, akivel bármilyen kalandot átélhetünk, és a humor sem idegen számára. Akár már apróságokkal garantált örömöt okozhatunk neki, amely mindig rád fogja emlékeztetni. Nagyszerű ajándék lesz egy kerékpáros kellék, kiegészítők utazáshoz vagy egy bögre és annak kiegészítői is, ami nem csak a szívét melegíti.

Ajándék ötletek nőknek

bonami_secon2.jpg

Ha ajándékot keresel szíved hölgyének, egy csodálatos anyának vagy csak a kedves nővérednek, a Bonami ebben is örömmel segít. Kiválasztottunk néhány gyönyörű ékszert, elegáns kiegészítőket és kézitáskákat, amelyekkel garantált hogy örömet szerzel. Vagy inspirálódhatsz olyan praktikus darabokból is, amelyeket minden lelkes szakács vagy az egészséges életmód szerelmese imádni fog.

Ajándékötletek a szeretett nőnek

Feleség, barátnő vagy egy titkos szerelem - bármi is legyen a szíved nője, ajándékozd neki a legszebb ajándékot, és karácsonyra váltsd valóra az álmait. Biztosan el tudod csavarni a fejét elegáns ékszerekkel, bőr kézitáskával vagy praktikus szervező notesszel vagy egy ékszertartó állvánnyal. Miért is kellene csak egy ajándékot kapnia?

Ajándék ötlet a legjobb barátnődnek

Ő az, aki soha nem fog elengedni az életéből, mindig megbízhatsz benne, és ő is bízhat benned. Legjobb barátod minden bizonnyal megérdemel egy gyönyörű ajándékot, amely mosolyt csal az arcára. Kényeztesd őt egy illatos gyertyával vagy elegáns órával. Hónapok óta megígérte, hogy elkezdtek együtt edzeni? Szerezd meg kedvenc Busy B jegyzetfüzetét és írd bele a dátumokat, hogy ne halogassátok tovább. Ha az volt eddig a kifogása, hogy nincs meg a szükséges felszerelése hozzá, akkor adj neki egy stílusos jógaszőnyeget.

bonami_secon8.jpg

Idén legyél Te, aki a legszemélyreszabottabb ajándékokat adja!

Facebook: www.facebook.com/bonami.hu

Instagram: www.instagram.com/bonami.hu
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Alapvető termékekből van hiány az építőiparban
A betonelemeknél, a térköveknél, valamint a szálas szigetelőanyagoknál a leghosszabb a várólista.


Otthon-bútor
Lakásdíszítés: rozetta a plafonon
A hagyományos berendezésű otthonokban régi szokás gipszrózsát (avagy ma akár hungarocell rozettát) csavarozni a mennyezetre a csillár felfüggesztése köré – s ez a modern lakásokban is jól mutat. Lássunk néhány különösen szép változatot – és a felszerelés módját.


Szerszám-anyag
30+1 tipp festés-mázoláshoz
Idővel minden otthonban elkerülhetetlenné válik a festés. Itt van egy csomó hasznos tipp és tanács a tökéletes munkavégzéshez.


Kert-balkon
Kannából postaláda
Párjával és kisfiával sétálva bukkant a lábatlani Gelsi Sándor a természet lágy ölén erre a kidobott ceglédi kannára. Csodálkoztak, mikor felvette, de ő már tudta: megvan a postaláda!
Gép- és anyagújdonságok

Robot nyírja a füvet


Gép- és anyagújdonságok

Locsoljunk okosan!


Gép- és anyagújdonságok

Láncfűrész és használata


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság