hirdetésÜlőke és tároló a teraszra

Ötletek

Ülőke és tároló a teraszra

Édesanyjánál előtalálta a nagymama régi bútorait Köblös Zoltán Debrecenben, és azonnal jött az ötlet, hogy valamilyen módon megőrzi, felújítja, új életet lehel beléjük.

Így aztán darabokra szedte őket, csiszolással és hőlégfúvóval eltávolította a régi festéket és alapozót a fáról, majd lealapozta. Ezután megerősítve, új csavarokkal és faragasztóval összeállította a bútorokat, majd a felületi hibákat folyékony fával kijavította. Végül az egészet átcsiszolta, majd viaszos vékonylazúrral háromszor átkente.

Ilyen volt a tárolóláda.

 

Ilyen lett.

Ilyen volt a pad.

 

És ilyen lett.

Anyag- és szerszámszükséglet

- hagyaték bútorok, faragasztó, folyékony fa, impregnálószer, viaszos vékonylazúr, akkus csavarozó, hőlégfúvó, spakli, csiszolóvászon, ecset
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Kerti kényelem
Nyáron a társasági élet, grillparti, kerti sütögetés helye a terasz, a kert, netán a balkon. A kényelmet pedig a megfelelő kerti bútor, asztal és székek biztosítják, de bármilyen anyagú vagy formájú kerti bútort válasszunk is, legfőbb szempont a kényelem mellett a tartósság.


Otthon-bútor
Játszóasztalka kicsiknek
Cseperedik a gyerek, és egyre többször veszi birtokba a konyha- vagy étkezőasztalt, alkalmanként a papa íróasztalának sarkát, hogy megmutassa rajztudását, netán gyurmázótehetségét.


Otthon-bútor
Zseniális cica bútorok
Ha te is tartasz macskát, ezek az ötletek épp neked szólnak!


Otthon-bútor
Éjjeliszekrény s. k.
A boltokban nem mindig találni olyan bútorokat, amelyek megfelelnének az igényeinknek – mármint a színüket és méreteiket, illetve a polcok elosztását tekintve.
Otthon-bútor

Tetőtéri ládaasztal


Otthon-bútor

Bútorlap lazúrozása
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság