hirdetésÜltetőeszköz gyors munkához

Ötletek

Ültetőeszköz gyors munkához

Szőlővessző, málna, egyéb cserje, kisebb facsemete lágyabb, puhább, homokos talajba való ültetéséhez használható a képen látható egyszerű „készlet”.

Sebestény István Budapesten egy 100-as műanyag szennyvízcső kb. fél méter hosszú maradék darabjának egyik végét lemezvágó ollóval fogazottra vágta, a másik végénél pedig átellenesen két 10 mm-es lyukat fúrt. A csődarabot egy gumikalapáccsal könnyedén a kívánt mélységig beütögetjük a talajba, majd a csőben levő földet döngöléssel kicsit tömörítjük. A csőre fúrt két lyukon egy hosszabb csavarhúzót keresztbe átdugunk, és ennek segítségével kiemeljük a földet. A növény behelyezése és beiszapolása után aztán a csőbe szorult földdel fel is tudjuk tölteni az ültetőgödröt.

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Profi fenés otthon
Nagyon sok háztartásban gondot okoz az életlen kések használata. Bereczki Szabolcs olvasónk utánajárt a megfelelő megoldásnak.


Ötletek
Több hely a gyerekszobában
Minimális költséggel készített új hatású bútort és nyert sok helyet a gyerekszobában Csendes László Kunszentmiklóson.


Ötletek
Forgóasztal felújítva
Keresztmamája hagyatékában találta ezt az asztalt Balogh Mariann Budapesten. Nagyon megtetszett neki, kidobni, elajándékozni nem akarta, hanem azonnal nekilátott felújítani.


Ötletek
Csempével újulnak meg az asztalok
Egy kerti és egy erkélyen szolgálatot tevő asztalt is mozaikozással újított fel Móroczné Nyúl Judit Pécsett.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság