hirdetés



Vesszőből fontak mentőautót Kadarkúton

Hírek

Vesszőből fontak mentőautót Kadarkúton

Egy különleges, fonott mentőautóval lett gazdagabb a kadarkúti mentőállomás.

Különleges meglepetés

A helyi közmunkások mentőautót fontak a kadarkúti mentőállomás számára. A nem mindennapi ajándékhoz összesen 45 kilónyi vesszőt használtak fel – számolt be róla a sonline. Mint írják, méretét tekintve kisebb, ugyanakkor a jármű a megszólalásig hasonlít az eredetihez.

A készítők először letöltötték a sablonokat az internetről, hogy minden pontosan olyan legyen, mint az eredeti. A jeleket festékkel fújták rá, a többi részét pedig ecsettel festették. A mentősök nagyon örültek a meglepetésnek.

Borítókép: Facebook/Kadarkúti Kosár




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Hírek
Megújult a Campona
A hétvégén több százan jöttek el és álomkörnyezetben újították meg egymásnak tett fogadalmukat. A korábban sosem látott eseményre a nemrég megújult Camponában került sor. A legszerencsésebb pár hamarosan luxus nászútra indul.


Hírek
Ünnepi dekortrendek
Míg régen a piros és az arany számított tradicionális karácsonyi színnek, mára nincs olyan szín vagy stílus, amit ne lehetne bevetni az ünnepekkor. Boncz Péter, a Praktiker szakértője bemutatja az öt domináns trendet, amely segít egyedi díszbe öltöztetni a lakást.


Hírek
Ez lenne az ideális hőmérséklet az irodában
Tudományos válasz született arra, hová kell állítani az irodai klímát nyáron. Az ideális a 27 fok és a tudomány szerint jobb, ha a nők kezelik a klíma távirányítóját. A szakértő elmagyarázza miért.


Hírek
A 4 fal közt most van idő megtervezni az álomteraszt
Új Twinson Click rendszer bármilyen méretű és formájú teraszhoz.











hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság