hirdetésIngyenesen biztosít szájmaszkot építőipari szakembereknek a Mapei Kft.

Hírek

Ingyenesen biztosít szájmaszkot építőipari szakembereknek a Mapei Kft.

A szakemberek 60%-a nem visel szájmaszkot, a vállalat március végén végzett online felmérése szerint.

Ezért a Mapei Kft. 7500 darab FFP2-szintű szájmaszkot biztosít a szakemberek számára, hogy segítse a védekezést és felhívja a figyelmet a maszkviselés fontosságára.

Ötezer darab maszk olyan építkezéseken kerül kiosztásra, ahol a Mapei Kft. munkatásai megfordulnak. Ha azt látják, hogy valaki nem hord maszkot, akkor annak biztosítanak. További 2500 darab maszkot a Magyar Építőipari Szakemberek Közössége tagjainak adományoz a vállalat.

„Tapasztalataink szerint sok szakember még mindig nem veszi komolyan a járványhelyzetet és semmilyen módon nem védekezik. Ezért igyekszünk jó példát mutatni és felhívni a figyelmet a védekezés fontosságára” – mondta Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezetője.

A vállalat hazai üzemében a gyártás, valamint a vevőkiszolgálás szigorú biztonsági intézkedések mellett folyik. A telephelyeinken kötelező a maszk és a kesztyű használata, melyet mind a kollégáink, mind pedig a vásárlók és vendégek számára biztosítanak.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Egyharmadával nőtt a Mapei forgalma
31%-al növekedett a Mapei Kft. belföldi forgalma a harmadik negyedévben az egy évvel korábbihoz képest. Az erősödést az építőipar dinamizmusa táplálta.


Gép- és anyagújdonságok
Szürke a magyarok ízlése – már ha fugáról van szó
Az örök klasszikus bézs és az univerzális szürke a magyarok kedvenc színei, ha fugáról van szó.


Gép- és anyagújdonságok
Logisztikai nehézségek fokozzák az építőanyaghiányt
Recseg, ropog az ellátási lánc az építőiparban.


Otthon-bútor
Szélsőséges hőmérsékletekre is felkészített ház
Az elmúlt években megfigyelhető egyfajta klimatikus változás Magyarországon is, nem ritka a hetekig tartó közel 35-40 °C-os „sivatagi” hőség nyáron (és az ezzel járó szárazság), majd jönnek a kemény, csontig hatoló telek! Egyre kevésbé élvezhetjük a tavasz vagy az ősz üdítően kellemes átmeneti hónapjait…
Gép- és anyagújdonságok

A tartós teraszburkolat titka


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

hirdetés
ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság