hirdetésA Cole&Son legújabb kollekciója Sevillába repít

Hírek

A Cole&Son legújabb kollekciója Sevillába repít

Csodás, izgalmas tapéták tavaszra! 

Kétezer év történelme, római és mór építészeti hatások, főníciai és iszlám művészet, gótika és barokk, narancsligetek és színpompás, mediterrán növényvilág: az andalúz főváros, Sevilla a különböző korszakok, stílusok, épített és természeti környezet különleges keveréke. Izgalmas sokfélesége a Cole&Son tervezőit is megihlette: a márka legújabb kollekciója a dél spanyolországi város előtt tiszteleg.

Hephaistos_C&S_Seville_Alfaro 117-4011 with Piccadilly 117-8023_RGB.jpg

A város legendás narancsligeteit illusztrálja a stilizált fákkal és gyümölcsökkel díszített Orange Blossom tapéta, mely stílusában az Alcazar királyi palota szőnyegtermének falikárpitjait idézi fel. A Hispalis egy növényzettel sűrűn benőtt kertet ábrázol a balzsamos késő délutáni napsütésben, az Angel’s Trumpet-et az Alcazar kertjeiben pompázó angyaltrombiták ihlették, a Bougainvillea-t és a Geranium-ot pedig a mediterráneum népszerű, mindenütt burjánzó növényei.

Hephaistos_C&S_Seville_Bougainvillea 117-6017_Detail_RGB.jpg

A Seville modelljein természetesen az épített környezet is hangsúlyos szerepet kap: míg a Triana, az Alicatado és a Piccadilly a híres spanyol kerámiák és csempék hangulatát idézi fel, addig az Alcazar Gardens egyenesen a királyi palota kertjeit jeleníti meg leegyszerűsített illusztráció formájában, az Alfaro pedig a kovácsoltvas balkonrácsokkal díszített, színpompás homlokzatokat idézi fel. A kollekció további különlegességeket is tartogat: a Lola mintájában például egy flamenco-táncosnő, a Jasmine & Serin Symphony modellen jázminágak között rejtőző madarak, a Flamenco Fan-en pedig a flamenco kultúra híres kelléke, a legyező a fő motívumok.

Hephaistos_C&S_Seville_Piccadilly 117-8021_Detail_RGB.jpg

A kollekció meghatározó színei a mediterrán árnyalatok: a terrakotta, a vörös és a zöld különböző változatai, de az azulejos csempék világát idéző modellek esetében fontos szerepet játszik a kék szín is, a modellek többsége pedig több színkombinációban is elérhető.

Hephaistos_C&S_Seville_Flamenco Fan 117-14043_Detail_RGB.jpg

A Cole&Son Seville kollekciója a világpremierrel egyidőben, március 8-án jelenik meg Magyarországon is, a termékek már kaphatók a Hephaistos üzletében. A kollekcióról még több fotó megtekinthető a Hephaistos blogbejegyzésében.

 
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Hírek
Új darabokkal bővült a Designers Guild és a John Derian márka közös kollekciója
A Designers Guild januárban, Párizsban mutatta be a John Derian márkával közös kollekciója legújabb kiegészítőit.


Gép- és anyagújdonságok
Folt- és szennyálló bútorkárpit
Elegancia és tartósság jellemzi a Thibaut Design új bútortextil-kollekcióját, de ugyanilyen fontos a strapabíró, szennyeződéseknek ellenálló kivitel.


Szerszám-anyag
Festék vagy tapéta?
Igen, valamikor ez nagy dilemmát jelent a felújításkor, hogy festék vagy tapéta legyen a falon. Természetesen valakinek ez nem jelent gondot, hiszen nem szereti a tapétázott falakat, vagy fordítva, nem szereti a festett falakat.


Otthon-bútor
Csomómentes tapétaragasztó
Ha egyszerűen és gyorsan szeretné széppé tenni otthonát, válassza az új generációs Metylan Folyékony tapétaragasztó koncentrátumot. Ezzel a csomósra kevert tapétaragasztó a múlté. 2 perc után felhasználásra kész, minden tapétatípushoz jó.


Gép- és anyagújdonságok

Kültéri textilújdonságok


Otthon-bútor

Panelelőszoba másként


Otthon-bútor

A holnap tapétája
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság