hirdetés



A Cole&Son legújabb kollekciója Sevillába repít

Hírek

A Cole&Son legújabb kollekciója Sevillába repít

Csodás, izgalmas tapéták tavaszra! 

Kétezer év történelme, római és mór építészeti hatások, főníciai és iszlám művészet, gótika és barokk, narancsligetek és színpompás, mediterrán növényvilág: az andalúz főváros, Sevilla a különböző korszakok, stílusok, épített és természeti környezet különleges keveréke. Izgalmas sokfélesége a Cole&Son tervezőit is megihlette: a márka legújabb kollekciója a dél spanyolországi város előtt tiszteleg.

Hephaistos_C&S_Seville_Alfaro 117-4011 with Piccadilly 117-8023_RGB.jpg

A város legendás narancsligeteit illusztrálja a stilizált fákkal és gyümölcsökkel díszített Orange Blossom tapéta, mely stílusában az Alcazar királyi palota szőnyegtermének falikárpitjait idézi fel. A Hispalis egy növényzettel sűrűn benőtt kertet ábrázol a balzsamos késő délutáni napsütésben, az Angel’s Trumpet-et az Alcazar kertjeiben pompázó angyaltrombiták ihlették, a Bougainvillea-t és a Geranium-ot pedig a mediterráneum népszerű, mindenütt burjánzó növényei.

Hephaistos_C&S_Seville_Bougainvillea 117-6017_Detail_RGB.jpg

A Seville modelljein természetesen az épített környezet is hangsúlyos szerepet kap: míg a Triana, az Alicatado és a Piccadilly a híres spanyol kerámiák és csempék hangulatát idézi fel, addig az Alcazar Gardens egyenesen a királyi palota kertjeit jeleníti meg leegyszerűsített illusztráció formájában, az Alfaro pedig a kovácsoltvas balkonrácsokkal díszített, színpompás homlokzatokat idézi fel. A kollekció további különlegességeket is tartogat: a Lola mintájában például egy flamenco-táncosnő, a Jasmine & Serin Symphony modellen jázminágak között rejtőző madarak, a Flamenco Fan-en pedig a flamenco kultúra híres kelléke, a legyező a fő motívumok.

Hephaistos_C&S_Seville_Piccadilly 117-8021_Detail_RGB.jpg

A kollekció meghatározó színei a mediterrán árnyalatok: a terrakotta, a vörös és a zöld különböző változatai, de az azulejos csempék világát idéző modellek esetében fontos szerepet játszik a kék szín is, a modellek többsége pedig több színkombinációban is elérhető.

Hephaistos_C&S_Seville_Flamenco Fan 117-14043_Detail_RGB.jpg

A Cole&Son Seville kollekciója a világpremierrel egyidőben, március 8-án jelenik meg Magyarországon is, a termékek már kaphatók a Hephaistos üzletében. A kollekcióról még több fotó megtekinthető a Hephaistos blogbejegyzésében.

 




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Tapétajavítási 1×1
A belső falburkolás egyik legelterjedtebb fajtája a tapétázás. Első pillantásra nem túl könnyű munka, de mindenki belejön. Ha igazán szeretjük a csináld magad módszereket, akkor nem nélkülözhetjük a tapétázás tudományát. Nézzük a fortélyait!


Gép- és anyagújdonságok
Különleges tapéták kollekciója
A Cole & Son és a Fornasetti közös kollekciói hatalmas és töretlen népszerűségnek örvendenek a különleges tapéták kedvelői körében.


Gép- és anyagújdonságok
A századik Diego Magyarországon
A balatonlellei bolt lehet a déli part és Somogy megye nagy részének ellátóközpontja.


Gép- és anyagújdonságok
Indiai motívumos tapéták
India csodás, kézzel festett, ősi mintázatokkal díszített textíliái inspirálták az Anna French tapétamárka új kollekcióját.




Gép- és anyagújdonságok

Őserdő és tenger a tapétán


Gép- és anyagújdonságok

Környezetbarát tapéta




Gép- és anyagújdonságok

Folt- és szennyálló bútorkárpit

hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság