Új ellátási lánc igazgató a Praktikernél

Hírek

Új ellátási lánc igazgató a Praktikernél

Csorba Lászlót nevezték ki a 20 áruházzal rendelkező áruházlánc ellátási lánc igazgatójának. A Praktikerhez azért érkezett, hogy a dinamikusan fejlődő vállalat ellátási folyamatait optimalizálja, továbbfejlessze.

Február 1-től Csorba László irányítja a Praktiker logisztikai folyamatait. A Supply Chain Director pozíció korábban nem létezett a vállalatnál, azonban a kedvező piaci folyamatoknak köszönhetően olyan léptékben megnőtt a Praktiker áruházak, illetve a webshop forgalma, hogy az már a logisztikai terület továbbfejlesztését követelte meg. Az új logisztikai igazgató fő feladata lesz az ellátási lánc optimalizálása, különös tekintettel a készletgazdálkodásra, illetve a logisztikai folyamatok fejlesztésére, alkalmazkodva a jövedelmezőségi célokhoz és a vevői igényekhez.

– Egyelőre a piac híreiből tudom, hogy a Praktiker magyarországi története egy valódi sikersztori, amelyet ki lehet olvasni a táblázatokból, és emögött biztosan kiváló emberi teljesítmények állnak, amelyre lehet építeni. A Praktiker egy olyan fejlődési szintre érkezett, ahol az eladási számok mellett egyre fontosabb az ellátási lánc fenntarthatósága, hatásfoka – mondta Csorba László. Az ellátási lánc igazgató hozzátette: – Vásárlói benyomásaim alapján a Praktiker mindig is törekedett arra, hogy vásárlóit minőségi termékekkel, minőségi módon szolgálja ki és ezt kell támogatnia a logisztikai folyamatoknak is. Korábbi munkahelyeim sosem csak egy állást jelentettek, hanem mindig fontos volt, hogy szívesen dolgozzak, szeressek nap mint nap bejárni. A Praktikernél konstruktív munkatársak és szép kihívások fogadtak, bízom abban, hogy tapasztalataim hozzásegítik a vállalatot a továbbfejlődéshez.

Csorba László kertészmérnökként diplomázott 1997-ben, majd 2001-ben közgazdász oklevelet szerzett. 23 éves pályafutása során 5 cégnél dolgozott. A gyártó Procter & Gamble-nél, a logisztikai DHL-nél, illetve a kereskedelmi szektorban az FMCG-s Metro és az ipari szektorban levő Brammer kötelékében. A Praktiker előtt a Magyar Posta logisztikai igazgatója volt.




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
csináld magad
Idill befőttesüvegekkel: mutatós kerti dekoráció tavaszra
Teljesen mindegy, hogy a teraszon, egy kerti padon, az ablakpárkányon vagy bárhol máshol állítjuk fel festett befőttesüvegekbe ültetett muskátlikból álló kompozíciónkat, a hatás fergeteges lesz.


Ötletek
Vasalathajlító eszköz
Kerítéshez való betonoszlopok, betonkoszorúk, áthidalók, fedlapok, lépcsők vasalatainak készítéséhez alkotta ezt az ötletes kézi segédeszközt állandó óföldeáki ötletgazdánk, Zoppé Ferenc.


Ötletek
Fantasztikus munkák óraalkatrészekből
Kopott, rozsdás óralakatrészeket hasznosít újra egy amerikai művész. Érdemes néhány pillantást vetni munkáira.


Ötletek
Üzenőtábla
Egyedi üzenőtáblát készített Weiss Pamela Dunakeszin.




Ötletek

Tengernyi ötlet


Gép- és anyagújdonságok

Napelemes erőművet épített a Terrán










Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság