Új darabokkal bővült a Designers Guild és a John Derian márka közös kollekciója

Hírek

Új darabokkal bővült a Designers Guild és a John Derian márka közös kollekciója

A Designers Guild januárban, Párizsban mutatta be a John Derian márkával közös kollekciója legújabb kiegészítőit.

Az 1989-ben alapított John Derian márka elsősorban régi rézkarcokat és illusztrációkat felhasználó, gyakran növényi, állati és tengeri motívumokat megjelenítő lakberendezési kiegészítőivel vált ismertté, majd néhány évvel ezelőtt a Designers Guilddel való együttműködésben piacra dobta első lakástextil- és tapétakollekcióját is.

Hephaistos_DesignersGuild_ChristianLacroix_Lodyssee_9.jpgAz együttműködés keretében eddig két komplex kollekció készült, melyek a tapéták és lakástextilek mellett takarókat és díszpárnákat is tartalmaztak.

m.jpg

Ez a két sorozat bővült idén januárban további csodás díszpárnákkal, melyeken a márka szellemiségéhez híven ezúttal is elsősorban növényi és állati motívumok szerepelnek. Az új modellek különlegessége, hogy – akárcsak a Designers Guilddel szintén együttműködő Christian Lacroix Maison márka esetében – a díszpárnák két oldala különböző mintázattal rendelkezik, így a gyönyörködtetés mellett az enteriőr változatosságáról is gondoskodnak.

Névtele.jpg

A Designers Guild – John Derian márkák közös kollekcióihoz tartozó termékek már kaphatók, az új díszpárnák pedig hamarosan elérhetőek lesznek az üzletbenNévtelen-1.jpg

fotók: hephaistos
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Virágos hangulatú tapéta- és lakástextilkollekció
A lakberendezés iránt rajongóknak talán nem szükséges bemutatni a John Derian márkát, mely 1989-ben kezdte meghódítani a világot.


Gép- és anyagújdonságok
Folt- és szennyálló bútorkárpit
Elegancia és tartósság jellemzi a Thibaut Design új bútortextil-kollekcióját, de ugyanilyen fontos a strapabíró, szennyeződéseknek ellenálló kivitel.


Gép- és anyagújdonságok
Kültéri textilújdonságok
A tavaszi-nyári hónapokat mindannyian igyekszünk a szabadban tölteni – ehhez kínál stílusos kiegészítőket a Designers Guild.


Gép- és anyagújdonságok
Tavaszi tapéták
Várod a tavaszt? Más is így van ezzel. Például a Designers Guild – Christian Lacroix új, 2018 tavasz-nyári kollekciója, a Histoires Naturelles.


Gép- és anyagújdonságok

Indiai motívumos tapéták
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság