hirdetés



Pénteken nyitja meg kapuit az első Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás Magyarországon

Hírek

Pénteken nyitja meg kapuit az első Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás Magyarországon

Az első Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás mindent egy tető alá hoz, amire a tökéletes fürdőszoba építéséhez, felújításához szükség lehet.  

Ingyenes szaktanácsadás, több száz, Magyarországon is elérhető fürdőszoba és csempe márka többezer terméke, lakberendezők, kivitelezők, vásárlók, tematikus szakmai programok, előadások 7000 négyzetméteren, három napon keresztül.

Furdoszoba_kiallitas_2020_3_10x10cm.jpg

Január 17-19. között Budapesten, a BOK (SYMA) Csarnokban a 2020-as trendek mellett számos egyedi, Magyarországon eddig még nem látott innovációt is bemutatnak majd a gyártók, akiknek jóvoltából a legújabb fürdőszoba- illetve otthoni wellness-fejlesztéseket ismerheti meg a közönség.

Egy fürdőszoba lehet új vagy régi, kicsi vagy nagy, hagyományos vagy formabontó, költséghatékony vagy luxus – amiben az otthoni komfortérzet érdekében nem szabad kompromisszumot kötni, az a gondos tervezés és tájékozódás.

Mivel fürdőszobát jellemzően tíz évre, vagy még hosszabb időre építünk, minden szempontot mérlegelni kell ahhoz, hogy a helyiség méretétől függetlenül eleget tegyen igényeinknek az olyan tulajdonságok finomra hangolásával, mint a stílus, a minőség, a praktikum, a kényelem, az innováció és az időtállóság.

A Lakberendezők Országos Szövetsége, a Magyar Építész Kamara, illetve a Magyar Építőművészek Szövetsége jóvoltából olyan szakmai programokra is várják az érdeklődőket, mint a lakberendezői-, illetve az építész konferencia.

Fürdőszoba_kiállítás_magazin_15x10,5.jpg

A kiállítás nyitónapján hirdetik ki az Év fürdőszobája 2020 tervezői pályázat végeredményét, a szakmai zsűri több mint ötven (köztük több, határon túlról beérkezett) pályamű közül választotta ki a legjobbakat.

A szakértők, lakberendezők, a gyártók és forgalmazók a legújabb trendekkel, látványos, izgalmas programokkal, bemutatókkal, ingyenes tanácsadással várják az érdeklődőket 2020. január 17-19. között Budapesten, a BOK (SYMA) Csarnokban.

Bővebb információ: https://www.homeinfo.hu/furdoszoba-kiallitas/  

 




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Víztakarékosság
Elcsépelt téma a környezettudatosság. Azonban a víztakarékosság esetében nem csak környezetünkre gyakorlunk jó hatást, hanem pénztárcánkat is megkíméljük. Az ötletek megvalósítása nem drága, egy-két szeleppel, szabályozóval ezreket takaríthatunk meg!


Gép- és anyagújdonságok
Fürdőszoba-felújítás a mai trendek szerint
Az idei év igazán sokszínűnek tekinthető a fürdőszobatrendeket illetően, hiszen a teljes letisztultságtól kezdve a minimalista stíluson át a színes fürdőszobáig változatos termékpalettáról válogathatunk.


Gép- és anyagújdonságok
Top 5 fürdőszobatrend egyenesen Olaszországból
Óriási méretű járólapok, innovatív közterületi burkolatok, márványhatású belső terek és egy meglepő bútorirányzat - ezek határozzák meg a jövő fürdőszobatrendjeit az újHÁZ Centrum szakértői szerint.


Ötletek
Cica a lakásban: ajtózár is meg nem is
Akinek van lakásban lakó macskája, ismeri azt a gondot, hogy az almot jó lenne a mellékhelyiségbe tenni, viszont ha becsukódik az ajtó, a ciculi nem tudja hová végezni a dolgát, így talál más helyet. Van megoldás!




Otthon-bútor

Bútorok a fürdőbe


Otthon-bútor

Minimalista mosdóasztal


Otthon-bútor

Tusolóújdonságok



hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság