hirdetés



Szórakoztató játékok minden generációnak

Hírek

Szórakoztató játékok minden generációnak

Hasznos és eredeti ajándék ötletek személyre szabva Karácsonyra

A Bonami csapata összegyűjtötte a legeredetibb játékokat és modern ajándék ötleteket, amelyek inspirálják a kisgyermekeket, de még a tinédzsereket is. Bármely korosztálynak keresel meglepetést, legyen szó akár a gyermeked iskolatársáról, garantáltan nem hagyunk ötlet nélkül, mert tudjuk, hogy a legnagyobb kihívást a korosztályhoz illő, személyre szabott ajándék beszerzése jelenti.

bonami_flexa_christmas_2019_01_49066582293_o.jpg

Ajándék ötletek a legkisebbeknek

Minden új játék rendkívül izgalmas az újszülöttek, a kisgyermekek és az óvodások számára. Ebben a korban az érintés a legfontosabb érzékelés, amelyet bizonyos játékokkal, eszközökkel kiválóan lehet fejleszteni. Ehhez a különböző csörgők, fajátékok, vagy egy komplett konyhasarok kialakítása is jó választás lehet. Mivel a Bonami az egész családra és tagjai mentális egészségére is gondol, olyan választékot állítottak össze fa- és plüss játékokból, amelyek nem zajosak, de fejlesztik a gyerekek motoros képességeit és a kreativitásukat. Később, ha kinövi a gyerek a játékokat, akkor más kisgyermekes családtagnak adományozhatod őket, amiért szüleik biztosan nagyon hálásak lesznek.

bonami_flexa_christmas_2019_03_49067101501_o.jpg

“A megfelelő ajándék kiválasztásával segíthetünk a legkisebbeknek, hogy új kihívásokkal találkozzanak, ugyanakkor megőrizhessék mesés világukat.” - Bonami

Ajándék ötletek iskolás lányoknak

Az iskolás korú gyermekeknek sokat kell tanulniuk a számolástól kezdve a betűkig, amit gyakorolhatnak egy mágneses táblán is. De emellett sok egyéb hasznos dolgot is el kell sajátítaniuk ebben a korban, ami a hétköznapi élethez fontos. Ilyen például a cipőfűzés, amit egy oktató játék segítségével maguk is megtehetnek. Ugyanakkor fontos, hogy hagyjunk elegendő időt és helyet nekik a játékra, hogy kellőképp kikapcsolódhassanak az autópályán, a babaházban vagy éppen a galaxisban a gyerekszoba szőnyegén.

bonami_flexa_christmas_2019_06_49067308182_o.jpg

Ajándék ötletek tinédzsereknek és felnőtt gyerekeknek

Szeretnéd meglepni tizenéves gyermekedet, de fogalmad sincs, hogy mi iránt érdeklődik éppen vagy mi köti le a figyelmét? Ha direkt megkérdezed, akkor megfosztod őt és magad is a meglepetés pillanatától. Légy inkább ügyes és inspirálódj a legmodernebb hátizsákok, fejhallgatók, lemezjátszók és hangszórók választékából, amelyek tökéletesen illeszkednek ennek a korosztálynak az elképzeléseihez. Ha családodban kalandvágyó utazók is vannak, akkor különösen örülhetnek egy hordozható töltőnek, egy utazó bögrének vagy egy kaparós térképet, amely megjelöli a korábban meglátogatott országokat.

bonami_second7.jpg

Idén legyél Te, aki a legszemélyreszabottabb ajándékokat adja szeretteinek!

Facebook: www.facebook.com/bonami.hu

Instagram: www.instagram.com/bonami.hu




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
csináld magad
Három alternatív DIY karácsonyfa
A több mint 40 ezer követővel rendelkező Jaharn az Instagram-oldalán mutat jobbnál jobb DIY ötleteket. Az ünnepek közeledtével nemrég három alternatív karácsonyfát készített. Ha idén te is kacérkodsz a gondolattal, hogy lecseréld a tűlevelűt, inspirálódj a következő videókból!


csináld magad
Alternatív DIY karácsonyfák
Ha idén lemondanál a tűlevelűről, de mégsem szeretnéd a karácsonyt fenyőfa nélkül tölteni, barkácsolj magadnak egyet! Válogass a következő ötletes megoldások közül: mutatunk kültéri és beltéri ötleteket, valamint olyanokat is, amelyek akár egy aprócska garzonban is elférnek. Íme!


Hírek
Jön a Christmasworld 2023
A karácsonyi dekorációt meghatározó színeket, formákat és mintákat a nemzetközi szakkereskedők élőben ismerhetik meg a küszöbön álló Christmasworld szakvásáron.


Ötletek
Dekorcsillag néhány deszkából és egy égősorból
Minimális mennyiségű alapanyag kell mindössze ennek a hangulatos, világító dekorációnak az elkészítéséhez.











hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság