Puskás Ferenc Stadion

Hírek

Puskás Ferenc Stadion

Ahogy közeledik a tervezett átadás egyre látványosabb mind kinézetében mind pedig funkcióiban is ez a gigantikus építkezés.

Pár érdekes adat az épületről:

  • befogadóképesség 67.155 fő
  • 130 ezer m3 betont használnak fel építése során
  • legmagasabb pontja 50,70 méter
  • az épületben  80 db  Sky box található

20190930_141619.jpg

A Heraklit fagyapot kiváló akuszitkai tulajdonságokkal rendelkezik, de természetesen nem csak a sky boxoknál hanem az összes folyosó mennyezetén, gépészeti terekben, játékoskijárókban, játékosfogadókban találkozhatunk vele. 

20190930_151712.jpg

Az épület akusztikai tervezői a hang  utórezgési idejét akarták csökkenteni a fagyapot termék beépítésével. A Heraklith fagyapot lapok feketére festve, élképezve, 50 mm vastagságban kerültek  beépítésre több tízezer m2 mennyiségben, beütőszeg nélküli DHM dűbelezéssel, ezzel is elősegítve a gyors és pontos munkavégzést.




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Így újítsuk fel a kerti bútort
A jó minőségű kerti bútoroknak nem kell szükségképpen drágáknak lenniük, pl. a barkácsáruházakban gyakran olcsón kapni egyszerű, mégis masszív összecsukható székeket és asztalokat. Ha pedig a festék lekopik róluk, a fémvázat és a deszkaelemeket egyszerűen fel tudjuk újítani.


Otthon-bútor
Olvasónk készítette
Rendszeresen kapunk leveleket olvasóinktól, hogy nem hiába adunk újabb és újabb ötleteket, tippeket. Most Suba Sándor, kiskőrösi olvasónk küldte el munkáját, amelyben sarokkádjának adott különleges arcot. Otthoni barkácsolóként is lehet szép dolgokat készíteni.


csináld magad
Álomkomód a gyerekszobába
Képekkel nemcsak a falainkat díszíthetjük. Nagyon jól mutatnak egy-egy bútordarabon is, főleg ha nem túlzsúfolt az összkép. Íme egy szép példa.


Kert-balkon
A kertben van igazán elemében
A Metabo PowerCutter Li segítségével minden kerti munka elvégezhető. Alkalmas sövények utólagos megmunkálására, továbbá buxus és levendula, valamint a puha élő és száraz ágak tiszta vágására. A forgó késsel kényelmesen és gyorsan lehet dolgozni minden irányban.










Kert-balkon

Mulcsozó fűnyírás






Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság