hirdetés



Maguknak intézik a bevásárlást az LG háztartási gépei az Amazon rendszerével

Hírek

Maguknak intézik a bevásárlást az LG háztartási gépei az Amazon rendszerével

Az LG Electronics új, ThinQ™ háztartási gépeiben immár elérhető az Amazon automatizált online vásárlási szolgáltatása, a Dash Replenishment.

Az LG mesterségesintelligencia-megoldásaival felvértezett háztartási eszközök az ADR révén intézik a felhasznált, fogyóban lévő mosó- és tisztítószerek online utánrendelését és házhoz szállíttatását az Amazonról. Azzal, hogy gondoskodnak saját ellátásukról, a berendezések a teljesen automatizált okosotthon kényelmét kínálják a felhasználóknak. Az integrált ADR-szolgáltatás egyes európai piacokon — köztük Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban — elsőként az idén ősszel piacra kerülő LG ThinQ mosó- és mosogatógépekben lesz elérhető.

677437.jpg

Az erre alkalmas LG okos mosó- és mosogatógépeken a felhasználók az LG ThinQ alkalmazáson keresztül, a saját Amazon felhasználói fiókjukat használva kezelhetik az ADR szolgáltatásait. A szükséges beállítások elvégzése után az LG okoskészülékei — a működés során felhasznált mennyiségek alapján — automatikusan jelzik az ADR számára, hogy időben rendelje meg és szállíttassa házhoz az előzetesen kiválasztott típusú mosó- és mosogatószereket, öblítőket, így nem fordulhat elő, hogy ezekből kifogynak az otthoni készletek. Az Amazon automatizált online vásárlási szolgáltatása hamarosan az LG ThinQ hűtőkben és légtisztítókban is elérhető lesz. 

Az európai piaci bevezetésre azt követően kerül sor, hogy az Egyesült Államokban már sikeresen mutatkoztak be az ADR-szolgáltatást nyújtó LG háztartási gépek. Az Amazon mellett az LG más mesterségesintelligencia-szolgáltatókkal — köztük a Google-lel és a Yandexszel — is együttműködik azért, hogy az Európában, Ázsiában és Észak-Amerikában forgalmazott okos háztartási eszközei még több kényelmi funkciót kínáljanak a felhasználóknak.

„Az iparág legjobbjai között számon tartott termékeink és a hozzáadott értéket képviselő szolgáltatások kombinálása továbbra is az LG stratégiai prioritásának számít. Az így kialakított okosotthonokban a vásárlóknak kevesebb időt kell a házimunkára fordítaniuk, így több idejük marad arra, amivel igazán foglalkozni szeretnének.” - mondta Song Dae-hyun, az LG Electronics háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának elnöke.




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
csináld magad
Fenyőtalp helyett
Mind divatosabb a gyökeres fenyő díszítése karácsonykor. A nagy méretű műanyag konténer azonban nem mutatna szépen a karácsonyi dekorációval díszített lakásban. Egyszerűen elkészíthető, de dekoratív megoldást mutatunk be a konténer eltüntetésére.


Ötletek
Kerti tó téglából
Nem minden kerti tónak kell akkorának lennie, hogy úszni lehessen benne. Aki kisebbet szeretne, annak itt bemutatunk egy téglából épített változatot.


Kert-balkon
Rusztikus kerti csap
Akácfa alapanyagból készítette négynapi munkával ezt a kerti csapot Abdai Csaba Kaposváron.


csináld magad
Kerti csoda: magaságyás kaktuszokkal
Nagyon elszaporodott a kaktusz Vargáné Klics Máriánál (Bugyi), ezért úgy döntött: át kell ültetni.








Gép- és anyagújdonságok

A hangszigetelés fontossága



hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság