Biztonságosan szellőző garázs

Szerszám-anyag

Biztonságosan szellőző garázs

Nem egyszerű úgy szellőztetni a garázst, hogy a levegő szabadon járhasson ki-be, a nemkívánatos látogatók viszont távol maradjanak. A Hörmann új megoldása lehetővé teszi ezt.

Akármilyen jól épített egy garázs, szellőznie akkor is kell. Viszont szekcionált garázskapu esetén eddig csak az a lehetőség volt adott, hogy félig nyitjuk. Ám ilyen helyzetben a kapu alatt kutya, macska, egér és mindenféle egyéb kisállat szabadon ki-be járt, amit kevesen szeretnek. A Hörmann most megtalálta a megoldást: a szellőzőnyílás a kicsapható görgőtartó révén a legfelső lamellán jön létre.

A kapu alsó lamellája így az aljzaton marad, ennélfogva kisállatok (és persze betörők) behatolása nem lehetséges.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Rácsok helyett biztonsági ajtó
Sokan úgy érzik magukat biztonságban, ha minél több és furfangosabb zárat szerelnek fel az ajtóra. Mások az erős rácsok védelmében hisznek, gyakran félretéve az esztétikai szempontokat is. Ezeket megoldásokat egyesíti a biztonsági ajtó ? valóban biztonságot nyújtva.


Gép- és anyagújdonságok
Tetszés szerinti hangulat a tetőtérben
A tetőtéri ablakokat árnyékoló római rolók cserélhető szöveteinek köszönhetően a lakást minden évszakban új színbe öltöztethetjük.


Gép- és anyagújdonságok
Így építse fel álmai CSOK-os otthonát
A családok számára nagy segítséget jelent otthonuk felépítéséhez a 10 millió forintos CSOK-támogatás és a hozzá igényelhető 15 millió forintos támogatott hitel. De...


Otthon-bútor
Előszobabútor raklapból
Minden lakásban vannak hiányzó bútorok, és szinte mindig vannak felesleges tárgyak. Aki ötletes, a felesleget átalakíthatja azzá, ami hiányzik.
Gép- és anyagújdonságok

Láncfűrész és használata


Szerszám-anyag

Fali tároló
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság