hirdetésNyírjuk együtt a füvet!

Szerszám-anyag

Nyírjuk együtt a füvet!

Három- és hatéves fia nyírja felváltva Kőrössy Lászlóval együtt a füvet a vattai ház kertjében.

László akkor találta ki a beülős szerkezetet, amikor a második megszületett és a nagyobbikra figyelni kellett, de a ház körüli munkát is el kellett végezni. Kb. 2000 m2-es területen nyírja a füvet és szinte mindig van utasa, a fiúk nagyon élvezik, előfordul, hogy el is alszanak benne.

Aki koppintani szeretné a szerkezetet, figyeljen a biztonságra: használjon erős köteleket, biztonsági csomózást, a merevítő tartószerkezetként működő ásónyelet pedig fönt is, lent is rögzítse szilárdan. És arra is figyeljen, hogy reagál a gyerek: nem minden csöppség élvezi úgy a fűnyírást, mint Kőrössyéknél – ha nem tetszik neki, akkor bizony apának egyedül kell befejeznie a gyepápolást.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Káprázatos színek és tartós minőség: epoxifuga
Az epoxi fuga az igazán neked való megoldás, ha a friss színét tartósan megőrző, egyedi szépségű fugával díszítenéd otthonod. 


Kert-balkon
Fűnyíróteszt
Minden hobbikertész ápolt pázsitot szeretne a kertjében. Ahhoz, hogy a gyep a kert dísze legyen ? gondozott és strapabíró ?, tavasztól őszig rendszeresen nyírni kell. Ezért évente legalább 8-10 alkalommal szükséges füvet vágnunk. Ehhez már csak a megfelelő fűnyíró gépet kell kiválasztanunk.


Gép- és anyagújdonságok
Ősszel is pörög a klímapiac
Meglepő módon hetekkel a kánikula után, az átlagosnál hidegebb őszi hetekben is élénk lakossági érdeklődés mutatkozik a klímaberendezések iránt – tapasztalta a Panasonic Heating&Cooling üzletága Magyarországon.


Ötletek
Funkcióváltó kisszekrény
Hálószobai éjjeliszekrényét újította fel, illetve alakította át a karcagi Kréz Tamás fürdőszobai szekrénykévé.


Gép- és anyagújdonságok

Falfesték, ami fűt


Otthon-bútor

Álomfürdő kis helyen


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

hirdetés
ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság