hirdetésStabil karácsonyfatalp

Szerszám-anyag

Stabil karácsonyfatalp

A karácsonyfa díszítése során mindig gondot okozott Sebestény Istvánéknál Budapesten, hogy könnyű és kis átmérőjű talpa miatt könnyen megbillent.

Volt olyan év, hogy a feldíszített fát emiatt végül ki is kötötték, de a szobán átívelő madzagok látványa nem volt szívderítő. Aztán egy barkácsáruházban István rábukkant egy fűrészelt fakorongot utánzó beton járólapra. Vásárolt egyet, majd otthon a karácsonyfatalp végeit kb. 60 fokos szögben átfúrta.

A járólapba ezekhez illeszkedő furatot készített, és tiplivel rögzítette beléjük a talpat.

A kellő „fenéksúly” biztosítja, hogy a talpba állított fenyőfa ne tudjon felborulni, és így kikötésre sincs többé szükség.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Extrém sportfavágó verseny a FeHoVán
Stihl Timbersports bemutatóval és versennyel népszerűsítik az erdőjárást az idei FeHoVá-n.


Ötletek
Ládaszék horgászáshoz
Egyedi kialakítású, ülőkének is alkalmas horgász- és versenyládát készített fából Huszti Róbert Mátészalkán.


Szerszám-anyag
Festés télen? Semmi sem lehetetlen!
A felújítást, festést általában a tavaszi-nyári szezonra időzítjük, de mi történik akkor, ha lakásvásárlás, költözés vagy más halaszthatatlan teendő miatt a renoválást télen kell elvégeznünk?


Otthon-bútor
Térnövelő trükk: tükörfal a szobába
Tükröt nemcsak az előszobába, fürdőszobába vagy gardróbba tehetünk – különös, egyedi hangulatot varázsolhatunk vele a nappalinkban is! Néhány órás munkával, csekély anyagi befektetéssel, alapvetően megváltoztathatjuk lakásunk hangulatát.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2019

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság