hirdetésKompakt és ultraerős porszívók

Szerszám-anyag

Kompakt és ultraerős porszívók

A kompakt, könnyen kezelhető Nilfisk One és a skandináv formatervezés ihlette Nilfisk Select megalkotásával újabb háztartási porszívókkal gondoskodik kényelmünkről és egészségünkről a nagy múltú gyártó.

Megbízhatóságban nem különböznek ezek a készülékek, miközben egyiket a praktikus tárolás, míg másikat a kivételes tisztítási hatékonyság miatt szerethetjük meg.

Tiszta otthon, tiszta levegő

Kiemelkedő teljesítménye, egyszerű használata és kivételes szűrési képessége alapján kijelenthető, hogy a népszerű Nilfisk Elite formatervét hozó Nilfisk Select porszívó új alapokat fektet le a tisztítás-technológia területén: porszívózás során a levegőt is megtisztítja a szálló portól és pollenektől. Ez pedig egyre többek számára jelenti az allergia kellemetlen tüneteinek enyhülését, és ezzel a nyugodt otthoni pihenést.
Már a készülék HEPA13-as pollenszűrője is megakadályozza a felszívott szennyeződések visszakerülését a levegőbe – jelentősen csökkentve a szennyezettségét –, de ennél még hatékonyabb változatban is elérhető a Nilfisk Select porszívó. Allergy modelljét HEPA14-es pollenszűrővel látták el, ami a legapróbb részecskéket, a baktériumokat és a házi poratkát is megállítja.


A Nilfisk Select család minden tagja 750 wattos motorral működik, energiatakarékossága mellett pedig kompromisszumok nélkül hozza a kiemelkedő „A” osztályú porfelszívási teljesítményt. A szívóerő, valamint a ki- és bekapcsolás szabályozására kialakított távirányítós nyele, széles színpalettája, valamint formavilága tökéletesíti ezt az új porszívócsaládot.


Kis helyen a legnagyobb

Egy lakásban, ahol minden centiméternek jelentősége van, ott a porszívó megválasztására is különösen érdemes odafigyelni. A kompakt és fiatalos Nilfisk One porszívót új fejlesztésű csőtartója teszi különösen praktikussá. Kefefejeit a belsejében tárolhatjuk – csakúgy, mint a Select porszívóknak –, így ezzel is értékes helyet nyerünk a lakásban.

HEPA-kisokos
A HEPA nagy hatékonyságú részecskeszűrő szabványt jelent. Megszűri az apró porszemcséket, és megtisztított levegőt juttat a környezetbe. Besorolásánál minél nagyobb számmal látják el, annál tökéletesebb a százalékban kifejezett szűrőteljesítménye.
EPA E10> 85%
EPA E11> 95%
EPA E12> 99,5%
HEPA H13> 99,95%
HEPA H14> 99,995%
ULPA U15> 99,9995%
ULPA U16> 99,99995%
ULPA U17> 99,99995%

A porszívók változatos felszereltségben megvásárolhatók a Media Markt üzletekben.
Bővebben: consumer.nilfisk.hu

(PR)
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Szekrénytologatás helyett
Az apró tárgyak szeretnek a földre pottyanni, és olyankor természetesen mindig a legszűkebb sarkokba vagy résekbe bújnak el, ezt mindenki tudja. De a porszívókat is gyártó Zanussi tippjével egyszerűen elő lehet őket varázsolni.


Ötletek
Porszívóból hosszabbító
Sokhelyütt sokszor gond a hosszabbító hiánya, valahogy mindig eltűnnek. Ezt megelégelve talált ki Holma Zsolt olcsó megoldást erre a problémára.


Gép- és anyagújdonságok
Szívóerőben verhetetlen
A porszívók kínálatában is egyre nagyobb teret hódítanak a kéziszerszámok. Megjelent a Dyson Root 6, az új fejlesztésű kézporszívó, amelynek szívóereje verhetetlen.


Ötletek
Szőnyegtisztítás bio módszerekkel
Otthonunk kiemelkedő eleme a szőnyeg. Ugyanis azon járunk nap mint nap. Ha vendég érkezik hozzánk, sok mindent elmond szőnyegünkről, hogy levettetjük-e vele a cipőjét, vagy sem.


Gép- és anyagújdonságok

Porszívózás régen és most
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

hirdetés
ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság