hirdetésKompakt és ultraerős porszívók

Szerszám-anyag

Kompakt és ultraerős porszívók

A kompakt, könnyen kezelhető Nilfisk One és a skandináv formatervezés ihlette Nilfisk Select megalkotásával újabb háztartási porszívókkal gondoskodik kényelmünkről és egészségünkről a nagy múltú gyártó.

Megbízhatóságban nem különböznek ezek a készülékek, miközben egyiket a praktikus tárolás, míg másikat a kivételes tisztítási hatékonyság miatt szerethetjük meg.

Tiszta otthon, tiszta levegő

Kiemelkedő teljesítménye, egyszerű használata és kivételes szűrési képessége alapján kijelenthető, hogy a népszerű Nilfisk Elite formatervét hozó Nilfisk Select porszívó új alapokat fektet le a tisztítás-technológia területén: porszívózás során a levegőt is megtisztítja a szálló portól és pollenektől. Ez pedig egyre többek számára jelenti az allergia kellemetlen tüneteinek enyhülését, és ezzel a nyugodt otthoni pihenést.
Már a készülék HEPA13-as pollenszűrője is megakadályozza a felszívott szennyeződések visszakerülését a levegőbe – jelentősen csökkentve a szennyezettségét –, de ennél még hatékonyabb változatban is elérhető a Nilfisk Select porszívó. Allergy modelljét HEPA14-es pollenszűrővel látták el, ami a legapróbb részecskéket, a baktériumokat és a házi poratkát is megállítja.


A Nilfisk Select család minden tagja 750 wattos motorral működik, energiatakarékossága mellett pedig kompromisszumok nélkül hozza a kiemelkedő „A” osztályú porfelszívási teljesítményt. A szívóerő, valamint a ki- és bekapcsolás szabályozására kialakított távirányítós nyele, széles színpalettája, valamint formavilága tökéletesíti ezt az új porszívócsaládot.


Kis helyen a legnagyobb

Egy lakásban, ahol minden centiméternek jelentősége van, ott a porszívó megválasztására is különösen érdemes odafigyelni. A kompakt és fiatalos Nilfisk One porszívót új fejlesztésű csőtartója teszi különösen praktikussá. Kefefejeit a belsejében tárolhatjuk – csakúgy, mint a Select porszívóknak –, így ezzel is értékes helyet nyerünk a lakásban.

HEPA-kisokos
A HEPA nagy hatékonyságú részecskeszűrő szabványt jelent. Megszűri az apró porszemcséket, és megtisztított levegőt juttat a környezetbe. Besorolásánál minél nagyobb számmal látják el, annál tökéletesebb a százalékban kifejezett szűrőteljesítménye.
EPA E10> 85%
EPA E11> 95%
EPA E12> 99,5%
HEPA H13> 99,95%
HEPA H14> 99,995%
ULPA U15> 99,9995%
ULPA U16> 99,99995%
ULPA U17> 99,99995%

A porszívók változatos felszereltségben megvásárolhatók a Media Markt üzletekben.
Bővebben: consumer.nilfisk.hu

(PR)

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Szekrénytologatás helyett
Az apró tárgyak szeretnek a földre pottyanni, és olyankor természetesen mindig a legszűkebb sarkokba vagy résekbe bújnak el, ezt mindenki tudja. De a porszívókat is gyártó Zanussi tippjével egyszerűen elő lehet őket varázsolni.


Gép- és anyagújdonságok
Szívóerőben verhetetlen
A porszívók kínálatában is egyre nagyobb teret hódítanak a kéziszerszámok. Megjelent a Dyson Root 6, az új fejlesztésű kézporszívó, amelynek szívóereje verhetetlen.


Gép- és anyagújdonságok
Porszívózás régen és most
A porszívózás története több mint 200 évre nyúlik vissza, amelynek során számos fejlesztés, technológiai újítás vezetett el oda, hogy ma már akkor is porszívózhatunk, ha éppen nem tartózkodunk otthon.


Ötletek
Porszívóból hosszabbító
Sokhelyütt sokszor gond a hosszabbító hiánya, valahogy mindig eltűnnek. Ezt megelégelve talált ki Holma Zsolt olcsó megoldást erre a problémára.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság