Mr. Praktikus ajánlata

Szerszám-anyag

Mr. Praktikus ajánlata

Szeret barkácsolni, építkezni vagy kertjét rendezgetni? Itt egy tipp, hogyan teheti meg olcsóbban! Kedvezmények, akciók barkácsolóknak, felújítóknak.

Lépjen ki a sablonokból és alkosson egyedit otthonában! Biztosan Ön is kedveli, ha vendégei dicsérik nappalija ötletes berendezését, konyhája praktikus megoldásait vagy kertje hangulatát. Ahhoz, hogy szerethető legyen otthona, időről-időre szüksége lehet különféle barkácseszközökre, lakberendezési tárgyakra vagy építőanyagokra. De hol találja meg mindezeket és miképp érdemes választania? Segítek!

Én az a típus vagyok, aki megfontoltan, alaposan utánajár a minőségnek és az áraknak, mielőtt döntene. Nemrég jutott tudomásomra, hogy a megújult Praktiker törzsvásárlói programmal még jobban járhatok, és amivel praktikusabb döntéseket hozhatok. Tegyen Ön is próbát!

A megújult törzsvásárlói rendszer minden jelenlegi és leendő tagunk számára azonnali kedvezményeket és egyedi ajánlatokat kínál. Közvetlenül a vásárlás után akár 10% azonnali kedvezményt kap a nem akciós termékekre, az elmúlt év költéseitől függően. A sávos kedvezményeknek és megváltozott értékhatároknak köszönhetően sokkal könnyebben érheti el a nagyobb kedvezményeket! Ráadásul 20% kedvezményt kap a Praktiker áruházakban elérhető szolgáltatások árából.

A Törzsvásárlói napokon egyedi kedvezményeket vehet igénye, ami lehet akár 15% kedvezmény vagy ingyenes házhozszállítás webáruházunkból.

Még megjegyezni is nehéz ezt a sok lehetőséget és kedvezményt! Csatlakozzon a Praktiker Plusz Törzsvásárlói programhoz és használja ki az Önnek járó kedvezményeket!

Regisztráljon ingyenesen bármely Praktiker áruházban a főinformációnál, vagy online a //www.praktikerwebshop.hu/torzsvasarloi_regisztracio oldalon!

Üdvözlettel:

Mr. Praktikus

(PR-CIKK)
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Olajfoltok barkácsolás után? Na ne...
Sajnos akármennyire vigyáz az ember barkácsoláskor, némi olaj, gépzsír, festék vagy lakk előbb-utóbb mindenképpen kerül a ruhájára.


Hírek
Modernizálja áruházait a Praktiker
Eredményes évet zárt a 20 áruházat működtető Praktiker. A barkácslánc tovább folytatja áruházainak modernizálását.


Ötletek
Méretre készített konyhapolc
Világítóablak van Czeglédi Zoltánéknál Hajdúszoboszlón a főzőfülkében, ezért nem lehetett a szokásos konyhaszekrényt felrakni. Így egyedi megoldást talált: olyan fenyőfából készült alacsony, de hosszú polcot készített, amely odafér az ablak alá.


csináld magad
Időspóroló tippek barkácsoláshoz: lehet, eddig te is rosszul csináltad
Akár kezdő, akár gyakorlott barkácsoló vagy, a következő trükkök neked is jól jöhetnek! Időt spórolhatsz velük és némi bosszúságtól is megkímélheted magadat!


Gép- és anyagújdonságok

Mindentudó barkácsgép


Szerszám-anyag

Sikeres a magyar Praktiker


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság