hirdetésÚjra szól a sziréna

Szerszám-anyag

Újra szól a sziréna

Roppant praktikus és gyors megoldást talált Antal Zoltán fia, Zoltán Harkakötönyben, hogy kedvenc játék tűzoltóautója újra megszólaljon.

A történet ott kezdődött, hogy volt már egy ilyen autójuk, de két a imádni való fiúnak (5 és 7 évesek) ez néha nem volt elég. Apának némi utánajárással sikerült beszerezni egy ugyanolyant, egy aprócska probléma volt csupán, hogy az elemtartóban levő egyik rugós érintkező hiányzott.

Vélhetően – ahogy ez az elemtartók „típusbetegségnek” is mondható – kitört.

Nem baj, könnyen orvosolható. Az ötletet a nagyobbik fiú, Zolika adta: apa forrasszon be egy tollrugót. Ez az! Vélhetően minden háztartásban ment már tönkre tévé-távkapcsoló. Antaléknál is, de a ház ura nem dobta ki. Kiváló „tollrugó” van ennek az elemtartójában.

Egy pici csippentés, egy pici forrasztás és minden a régi.

A tűzoltóautó pedig újra szirénázik és villog.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Áramlökés? Kivédve!
Előfordult már, hogy a számítógépét bekapcsolva hagyta, és közben áramingadozás volt, aminek következtében a gép tönkrement? Az ilyen károk elkerülésére tökéletes megoldás az APC SurgeArrest túlfeszültségvédő termékcsalád.


Ötletek
Háztartási hulladékot csak okosan!
Napjainkban egyre nagyobb gondot jelent a globális hulladéktermelés. Számunkra is adott a feladat, az intelligens hulladékgyűjtés és szelektálás. Nézzük mit, hova, miért és hogyan szelektáljunk.


Otthon-bútor
Csőtakaró és polc egyben
A lakás utólagos bővítése, új helyiségek kialakítása esztétika hátrányok megjelenésével járhat. Nagy Lehel is ezzel szembesült Biharnagybajomon, amikor családjával másik lakásba költözött.


Gép- és anyagújdonságok
Keresletnövekedés és munkaerőhiány
Ez jellemezte az építőipart 2018. első félévében.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2019

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság