hirdetésTapsoló készítése

Szerszám-anyag

Tapsoló készítése

Így készíts látványos tapsolót kedvenc csapatod biztatásához!

Hangolódj a futball-ra a Dremellel! A látványos szurkolói kellék pontosan illeszkedik kis és nagy tenyerekbe egyaránt, ezért gyermekek is könnyen és biztonságosan használhatják.

Lépésről lépésre

1. Rajzoljuk át a kéz alakú sablon körvonalait egy A3 méretű papírra. Két rajzra lesz szükségünk: egy kézfejre és egy alkarban végződő (azaz nyeles) kézfejre.

2. Ceruza és pauszpapír segítségével rögzítsük a felrajzolt mintát a rétegelt lemezre, majd a Dremel 4200-as multifunkcionális szerszám és a többfunkciós vágókészlet (565) segítségével vágjuk ki a kézformákat.


3. Tegyük rá az EZ SpeedClic csiszolótüskére a csiszolószalagot (SC407) és fogassuk be a tartozékot a Dremel 4200-as szerszámba, majd csiszoljuk vele simára a tapsoló éleit.


4. Ezután fessük egyedi színűre és mintázatúra a tapsoló két oldalát, pl. dekoráljuk nemzeti színűre, vagy írjuk rá kedvenc játékosunk nevét – a díszítésnek csak a képzelet szab határt!


5. Fúrjunk két lyukat az egyik tenyérforma alsó részére a Dremel 4200-as szerszám és a többcélú spirális marófej (561) segítségével. Majd helyezzük a kifúrt elem alá a másik kivágott kezet és fúrjuk át azon is a két lyukat.


6. Tegyünk egy ceruzát a két kéz közé távtartónak, majd fűzzünk át egy zsinórt a kifúrt lyukakon és kössük meg. Ezzel el is készült egyedi tervezésű tapsolónk, így már nem kell mást tennünk csak használni minden alkalommal, amikor biztatni szeretnénk csapatunkat.


Szükséges eszközök és anyagok

- Dremel 4200 multifunkcionális szerszám
- EZ SpeedClic csiszolótüske és csiszolószalagok (SC407)
- többfunkciós vágókészlet (565)
- többcélú spirális marófej (561)
- A3 papír
- pauszpapír
- ceruza
- pamutszalag
- ragasztószalag
- madzag
- különböző színű festékek a díszítéshez

tapsoló vb
További információ: www.dremeleurope.com

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Idén piacra kerül a Terrán napelemes tetőcserepe
A 100%-os magyar tulajdonban lévő építőipari nagyvállalat, a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. 2018-ban is töretlen gazdasági növekedést és egyre nagyobb piaci részesedést tudhatott magáénak. 


Szerszám-anyag
Ablakszigetelés
A lakások, házak szigetelésének legfontosabb pontja a nyílászárók megfelelő szigetelése. A Baumax-al közösen észített anyagunkban igyekeztünk összegyűjteni mindent az ablakszigetelésről. Ablakcsere vagy felújítás? Döntse el Ön, hogy melyik módszert válassza!


Szerszám-anyag
Építkezik, felújít? Válasszon szakértő segítséget!
Mindannyian, akik már belevágtunk egy-egy építkezésbe vagy felújításba, jól tudjuk, hogy a munka gondos előkészítéssel, tervezéssel, költségszámítással jár. Rengeteg fontos elhatározást kell meghoznunk, hiszen döntéseink hosszú évekre szólnak. Saját érdekünk, hogy kifogástalan minőségű, kedvező ár-érték arányú építőanyagokat válasszunk, és megbízható szakértőktől kérjünk tanácsot.


Szerszám-anyag
Sikeres a magyar Praktiker
A válság évei után a tavalyi évet már nyereséggel zárta a magyar Praktiker. Ez – vagyis a fokozódó vásárlói aktivitás – a záloga annak, hogy a magyar befektetők tulajdonába került barkácsáruházlánc a jövőben is a vásárlók megelégedésére végezheti tevékenységét.


Szerszám-anyag

Végtelen formájú fapad


Szerszám-anyag

Utólagos hőszigetelés


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság