hirdetésTapsoló készítése

Szerszám-anyag

Tapsoló készítése

Így készíts látványos tapsolót kedvenc csapatod biztatásához!

Hangolódj a futball-ra a Dremellel! A látványos szurkolói kellék pontosan illeszkedik kis és nagy tenyerekbe egyaránt, ezért gyermekek is könnyen és biztonságosan használhatják.

Lépésről lépésre

1. Rajzoljuk át a kéz alakú sablon körvonalait egy A3 méretű papírra. Két rajzra lesz szükségünk: egy kézfejre és egy alkarban végződő (azaz nyeles) kézfejre.

2. Ceruza és pauszpapír segítségével rögzítsük a felrajzolt mintát a rétegelt lemezre, majd a Dremel 4200-as multifunkcionális szerszám és a többfunkciós vágókészlet (565) segítségével vágjuk ki a kézformákat.


3. Tegyük rá az EZ SpeedClic csiszolótüskére a csiszolószalagot (SC407) és fogassuk be a tartozékot a Dremel 4200-as szerszámba, majd csiszoljuk vele simára a tapsoló éleit.


4. Ezután fessük egyedi színűre és mintázatúra a tapsoló két oldalát, pl. dekoráljuk nemzeti színűre, vagy írjuk rá kedvenc játékosunk nevét – a díszítésnek csak a képzelet szab határt!


5. Fúrjunk két lyukat az egyik tenyérforma alsó részére a Dremel 4200-as szerszám és a többcélú spirális marófej (561) segítségével. Majd helyezzük a kifúrt elem alá a másik kivágott kezet és fúrjuk át azon is a két lyukat.


6. Tegyünk egy ceruzát a két kéz közé távtartónak, majd fűzzünk át egy zsinórt a kifúrt lyukakon és kössük meg. Ezzel el is készült egyedi tervezésű tapsolónk, így már nem kell mást tennünk csak használni minden alkalommal, amikor biztatni szeretnénk csapatunkat.


Szükséges eszközök és anyagok

- Dremel 4200 multifunkcionális szerszám
- EZ SpeedClic csiszolótüske és csiszolószalagok (SC407)
- többfunkciós vágókészlet (565)
- többcélú spirális marófej (561)
- A3 papír
- pauszpapír
- ceruza
- pamutszalag
- ragasztószalag
- madzag
- különböző színű festékek a díszítéshez

tapsoló vb
További információ: www.dremeleurope.com
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Garázskapu: szolgál és véd
Ma már egy garázskapunak amellett, hogy illeszkednie kell otthonunkhoz, számos kényelmi, balesetvédelmi és biztonsági szolgáltatást is kínálnia kell.


Szerszám-anyag
Flexibilis vagy alakváltozásra képes ragasztó?
Biztosan Ön is járt már úgy, hogy flexibilis vagy kültéri csemperagasztót keresett az üzletben. Ilyen anyagot könnyűszerrel tud választani, hiszen ezek az anyagok számtalan változatban megtalálhatóak az üzletek polcain, raktárakban, áruházakban.


Szerszám-anyag
Miért ne spóroljunk a megfelelő alapozással
Hogyan akadályozható meg a beltéri falak penészesedése hosszú távon? Az energia-árak emelkedésével egyenes arányosságban növekszenek a hőszigetelési munkák is. Íme, ennek a három felújítási területnek a buktatói a Mapei tollából, vagyis mire figyeljünk oda!


Szerszám-anyag
Szénmonoxid riasztók
Nincs olyan fűtési szezon, amelyikben ne lenne áldozata a szén-monoxid vagy a gázszivárgásnak. A szakértők szerint az esetek többségében a karbantartás elmulasztása okozza ezeket a baleseteket. A leggondosabb háztartásokban is bekövetkezhet a baj, amely megelőzhető egy egyszerű kis érzékelővel; most ezt mutatjuk be.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

hirdetés
ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság