Tapsoló készítése

Szerszám-anyag

Tapsoló készítése

Így készíts látványos tapsolót kedvenc csapatod biztatásához!

Hangolódj a futball-ra a Dremellel! A látványos szurkolói kellék pontosan illeszkedik kis és nagy tenyerekbe egyaránt, ezért gyermekek is könnyen és biztonságosan használhatják.

Lépésről lépésre

1. Rajzoljuk át a kéz alakú sablon körvonalait egy A3 méretű papírra. Két rajzra lesz szükségünk: egy kézfejre és egy alkarban végződő (azaz nyeles) kézfejre.

2. Ceruza és pauszpapír segítségével rögzítsük a felrajzolt mintát a rétegelt lemezre, majd a Dremel 4200-as multifunkcionális szerszám és a többfunkciós vágókészlet (565) segítségével vágjuk ki a kézformákat.


3. Tegyük rá az EZ SpeedClic csiszolótüskére a csiszolószalagot (SC407) és fogassuk be a tartozékot a Dremel 4200-as szerszámba, majd csiszoljuk vele simára a tapsoló éleit.


4. Ezután fessük egyedi színűre és mintázatúra a tapsoló két oldalát, pl. dekoráljuk nemzeti színűre, vagy írjuk rá kedvenc játékosunk nevét – a díszítésnek csak a képzelet szab határt!


5. Fúrjunk két lyukat az egyik tenyérforma alsó részére a Dremel 4200-as szerszám és a többcélú spirális marófej (561) segítségével. Majd helyezzük a kifúrt elem alá a másik kivágott kezet és fúrjuk át azon is a két lyukat.


6. Tegyünk egy ceruzát a két kéz közé távtartónak, majd fűzzünk át egy zsinórt a kifúrt lyukakon és kössük meg. Ezzel el is készült egyedi tervezésű tapsolónk, így már nem kell mást tennünk csak használni minden alkalommal, amikor biztatni szeretnénk csapatunkat.


Szükséges eszközök és anyagok

- Dremel 4200 multifunkcionális szerszám
- EZ SpeedClic csiszolótüske és csiszolószalagok (SC407)
- többfunkciós vágókészlet (565)
- többcélú spirális marófej (561)
- A3 papír
- pauszpapír
- ceruza
- pamutszalag
- ragasztószalag
- madzag
- különböző színű festékek a díszítéshez

tapsoló vb
További információ: www.dremeleurope.com
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Még mindig szigetelhetjük a házat
Födémszigeteléssel akár még ebben a fűtési szezonban is 25%-kal csökkenthetjük a fűtésszámlát.


Szerszám-anyag
Nyitottak a magyarok az új energiafelhasználási trendekre
A magyar fogyasztók energiatakarékossági és -használati szokásait vizsgálta a környezettudatos és energiahatékony megoldásairól is ismert Legrand Zrt. A kérdőívre beérkezett válaszokból kiderült, hogy a hazai fogyasztók jártasak az energiafogyasztást csökkentő tippek és a XXI. századi, energiatakarékos megoldások terén, sőt a takarékosság érdekében tenni is hajlandóak a mindennapokban.


Szerszám-anyag
Felújít, átalakít - energiát takarít meg II.
Előző cikkünkben otthonaink energiahatékonysági korszerűsítéséről írtunk. Egy komolyabb felújítás, átalakítás alkalmával azonban érdemes elgondolkodni azon is, hogyan függetleníthetjük otthonainkat még jobban a vezetéken érkező gáztól és áramtól. Íme sorozatunk második része...


Szerszám-anyag
Új generációs fejszék a Fiskars-tól
A 360 éves Fiskars, követve az eddigi hagyományokat, olyan kerti szerszámokat fejlesztett ki, amelyek csökkentik a fáradtságérzetet, a megerőltetést és a nagy erőkifejtést, amivel gyakran azonosítják a kerti munkát.


Szerszám-anyag

Hődiagnosztika


Szerszám-anyag

Utólagos hőszigetelés


Szerszám-anyag

Biobrikett
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság