hirdetésÉpítkezik, felújít? Alakítsa kedvére otthonát!

Szerszám-anyag

Építkezik, felújít? Alakítsa kedvére otthonát!

Barkácsolás, felújítás, átalakítás? Bármelyik feladatot könnyedén megoldhatja, ha Magyarország legnagyobb építőanyag-kereskedelmi hálózatához, az ÚJHÁZ CENTRUMHOZ fordul segítségért.

Önnek mindössze azt kell eldöntenie, hogyan is képzeli el otthonát kívül-belül. Az építkezéshez, felújításhoz és otthona csinosításához szükséges anyagokat nyugodtan bízza ránk. Minden évben újabb és újabb tagokkal bővül telephelyeink száma, és kínálatunk is folyamatosan gazdagodik.

Hálózatunkhoz országszerte már TÖBB MINT 80 KERESKEDÉS tartozik, amelyek minden építkezési, felújítási és belső szépítési, enteriőr munkára kiterjedő, széles termékválasztékkal várják a vásárlókat.

Ahhoz, hogy a belénk vetett bizalmat megháláljuk, a jövőben is megalkuvás nélküli minőséget, sokoldalú szolgáltatásokat, megfizethető árakat és személyre szabott megoldásokat kell nyújtanunk. E személyes kapcsolat alapját szakértő munkatársaink alkotják, akik felkészülten, igényei szerint segítenek az otthonával kapcsolatos elképzeléseinek megvalósításában. Többek között SZEMÉLYES SZAKTANÁCSADÁSSAL, költségkalkulációval, házhoz szállítással és anyagszámítással állunk vásárlóink rendelkezésére valamennyi telephelyünkön.

Amennyiben a munkájához ötleteket, hasznos tanácsokat vagy tippeket keres, feltétlenül látogasson el központi blogoldalunkra is, ahol megismerheti a barkácsolás, szigetelés, burkolás és felújítás témájában írt cikkeinket. Sőt! Számtalan tippet találhat OTTHONÁNAK SZÉPÍTÉSÉHEZ, csinosításához is, hiszen a megfelelő dekoráció, színek, formák megtalálása és a kellemes enteriőr kialakítása ugyanolyan fontos, mint a munka technikai oldala. A blogokban leírt tanácsok megvalósításához minden szükséges eszközt és építőanyagot megtalál AZ ÚJHÁZ CENTRUM telephelyein.

Bejegyzéseinket keresse a WWW.UJHAZCENTRUMBLOG.HU webcímen!

Az elmúlt évek sikeres nyereményjátéka is folytatódott az idén! Vásároljon 2013. NOVEMBER 30-IG bármelyik telephelyünkön, legalább 10 000 FT értékben. Így Ön is részt vesz az év végi sorsoláson, 2013. DECEMBER 11-ÉN. Egy kis szerencsével megnyerheti a 100 000 FT-tal feltöltött bankkártya egyikét!

A minőség, választék és megbízhatóság mellett fontosnak tartjuk a kiváló ár-érték arány megteremtését is. Éppen ezért a 2013. SZEPTEMBER 12-TŐL kezdődő akciós időszakban KÖZEL 100 TERMÉKÜNKET akciós áron ajánljuk valamennyi telephelyünkön.

Bízunk benne, hogy amennyiben építőanyagra van szüksége, legközelebb is hozzánk fordul! Ne feledje, hogy az építkezés vagy felújítás nem a vásárlással kezdődik, hanem az igények felmérésével és szaktanácsadással.

(SZPONZORÁLT CIKK)

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Pár négyzetméter is számít
Egy kicsi erkély is lehet kényelmes és hívogató, ahol elhelyezkedve úgy érezhetjük magunkat, mintha „miniszabira” mentünk volna. Vétek lenne tehát (kizárólag) tárolásra használni az értékes területet!


Hírek
Ezek lesznek a 2020-as év legfontosabb változásai az építőiparban
Az újHÁZ Centrum szakértői összegyűjtötték, hogy milyen változásokra számíthatunk az építőiparban idén.


Ötletek
Fűts okosan! – Ezek a háztartások lesznek a fűtésszezon nyertesei
Az újHÁZ Centrum szakértői minden évben megvizsgálják a fűtőanyag-piacot, hogy kiderüljön, mely fűtési módot választó háztartások zsebében marad a legtöbb pénz a szezon végére.


Szerszám-anyag
Építkezik, felújít? Válasszon szakértő segítséget!
Mindannyian, akik már belevágtunk egy-egy építkezésbe vagy felújításba, jól tudjuk, hogy a munka gondos előkészítéssel, tervezéssel, költségszámítással jár. Rengeteg fontos elhatározást kell meghoznunk, hiszen döntéseink hosszú évekre szólnak. Saját érdekünk, hogy kifogástalan minőségű, kedvező ár-érték arányú építőanyagokat válasszunk, és megbízható szakértőktől kérjünk tanácsot.
Szerszám-anyag

Tető alá hozzuk terveit!


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság