Így lesz páramentes az otthonod

Szerszám-anyag

Így lesz páramentes az otthonod

A magyar háztartások nagy részénél gondot okoz a magas páratartalom, amely az esetleges egészségi ártalmak mellett károsíthatja a falakat (penészedés, vakolat mállása), a levegő dohos szagú és a ruhanemű nyirkos tapintású lehet. 

Az asztmában szenvedő gyermekeknél légzési nehézségeket, fulladást idézhet elő a levegő magas páratartalma, sőt még egészséges embereknél is asztmatikus tüneteket válthat ki. A magas páratartalom a lakásban azonban nemcsak légzési rendellenességeknek, hanem bizonyos lelki problémáknak is okozója lehet. Megfigyelték, hogy frusztráció, szorongás, levertség, betegségtől való félelemérzet alakulhat ki.

Optimális páratartalom
A páradús környezetben az ember reakcióideje lecsökken, a bőrnek pedig kellemetlen, nyirkos tapintása lesz. A Ceresit STOP Pára magába szívja a levegőben lévő felesleges páramennyiséget és ezáltal a helyiség páratartalmát az optimális szintre csökkenti. Más párátlanító berendezésekkel ellentétben nem szárítja túl a levegőt, így használatával a túl száraz levegő által kiváltott problémák is elkerülhetők. Használata egyszerű és gazdaságos. Nem kell hozzá elektromos áram, éppen ezért bárhol üzemeltethető.

01_H1685887_web-600x600.jpg

A Ceresit STOP Pára páramentesítő készülék ősztől egy új generációs tablettával lesz elérhető, ami már nemcsak a párával veszi fel a harcot, de a szagokat is csökkenti a helyiségben – különleges aktív részecskéi ugyanis bekebelezik a kellemetlen szagokat okozó molekulákat. A páragyűjtő tabletta különlegesen erős nedvszívó képességű aktív kristályokból áll, amelyek biztosítják a tabletta hatékony működését. Ezek a kristályok magába szívják a levegő felesleges nedvességtartalmát, ami sóoldat formájában kicsapódik a készülék tartályában. A keletkező kék színű oldatot a lefolyóba kell önteni.

Bármelyik helyiségbe jó
A Ceresit STOP Pára a páramentesítés egyszerű és biztonságos módját kínálja mindazoknak, akik nem szeretnének erre a célra irreálisan nagy összeget költeni, mégis biztonságban szeretnék tudni családjukat és tulajdonukat a magas páratartalom káros hatásaitól. A Ceresit STOP Pára használható a lakás minden helyiségében, pincékben, de hasznos lehet a hétvégi házban vagy a téli időszakra lezárt nyaralóban. Az egészségügyi bajokon túl védelmet nyújthat a penészedés, a vakolat mállása, a dohosodás ellen is. Az utántöltő tabletta elérhető enyhe levendula illatú változatban is. A szekrényeket, fiókokat a páragyűjtő illatpárna segít frissen és illatosan tartani. Kapható hipermarketekben, barkácsáruházakban és festék-vegyi szakkereskedésekben.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Kerti ebédlő extrákkal
Nem mindennap találkozhatunk nádtetővel és varrógépekből épített kerítéssel.


Otthon-bútor
Tippek ajtófelújításhoz
Régi, kopott a bejárati vagy a konyhaajtónk, de sokba kerülne újra cserélni? A megoldás: újítsuk fel saját kezűleg! Cikkünkben megmutatjuk, hogyan varázsolhatjuk néhány rövid lépésben újjá a régi kül- vagy beltéri ajtót. Mert kár lenne, ha az egész lakást felújítanánk, de elnyűtt ajtók mögött rejtőzne az új látvány hazatéréskor.


Ötletek
Autóülés a nappaliban
Bontott BMW bőr üléseiből készítette ezt az ülőbútort Csomós Miklós Gyulán.


Ötletek
Helyhiány helyett
Praktikus helykímélő tárolót építettek Tótpál Zsolték budapesti panellakásukban, ahol a helykihasználás igen fontos szempont.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság