Csodás parafa

Szerszám-anyag

Csodás parafa

A természetes anyagok közül a parafának van a legtöbb pozitív tulajdonsága, hő és hangszigetelésre is hasznosítható. Falat és padlózatot is remekül szigetelhetünk vele.

1325684fb2c7db7749ade34a4f39e668.jpg

Nagyon tartós, időt álló anyag. A szobák, lakások hő és hangszigetelésére egyaránt alkalmas. A háztartási balesetek megelőzése terén is vannak előnyei: nehezen éghető, gyengén füstöl, az égés során toxikus anyagok nem fejlődhetnek, az elektromosságot nem vezeti. Továbbá ózon és UV álló. Bogarak, rágcsálók nem fészkelik be magukat, penész, baktérium és korhadás álló. Vegyi anyagoknak is ellenáll. Méreteit hosszú távon is megőrzi, nem zsugorodik, nem duzzad, ellenben hajlékony, rugalmas hatása van

592.jpg
A lakás dísze​​​​​​​

A számtalan pozitív tulajdonsága mellett, nem hagyhatjuk szó nélkül, hogy a parafa használatával egyszersmind nem csak energiát és pénzt spórolhatunk meg, de családi fészkünket is újjá varázsolhatjuk. A parafaburkolatok egy új stílust adhatnak otthonunknak, ami által csendessé, harmonikussá varázsolhatjuk lakókörnyezetünket. Tehát nem csak szigetelésre hasznosíthatjuk, hanem falakat, szobákat, lakásokat díszíthetünk vele és kisebb dísztárgyakat is készíthetünk belőle.

jpg.jpg

63936027592ebcdbbc039f6675989239.jpg

 

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Parafa burkolat
Meghatározó benyomást kelt a burkolat látványa és annak igényessége. A parafa, amelyre jó ránézni és amelyen jó érzés járni, a természet szépségét és harmóniáját varázsolja otthonunkba.


Otthon-bútor
Extra lépcsőborítások
A lépcső egyedivé és hangulatossá teszi lakóterünket. Mit tegyünk, hogy otthonunk dísze legyen? Íme néhány ötletes és újszerű megoldás.


Szerszám-anyag
Klinker lapburkolatok
A dísztégla az építési anyagok nagyon szép, nemes fajtája. Időtálló, karbantartást nem igénylő felület. De mit tegyünk, ha kivitelezés közben döntünk a látszó téglafelület mellett, amikor a falazáshoz már nincs elég hely? Nos, akkor burkoljuk be a házunkat klinker lapburkolattal!


Ötletek
A lehető legnatúrabb falborítás
Feleségének készített cserefából és raklapanyagból teázóasztalt Curcubet Gábriel Székelyudvarhelyen (lásd itt). Annak elkészülte után jött az ötlet, hogy a falra, a régi radiátor helyére, hasonló borítást szereljen.


Otthon-bútor

Kavicsfal a konyhában


Fizessen elő a magazinra

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.

ötletmozaik.hu © 2019

minden jog fenntartva
Csináld magad!
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság