Inspirációk tojásfestéshez

Otthon-bútor

Inspirációk tojásfestéshez

Van már ötleted az idei tojásokhoz? Nézegess klassz képeket és készítsd el a saját verziódat!

easter-eggs-4941450_1280.jpg

A berzselést próbáltad már? Gyűjts különleges formájú leveleket, virágokat a díszítéséhez. Ezeket nedvesítsd be, és simítsd rá a keményre főzött vagy kifújt, száraz, tiszta tojásra. Egy régi nejlonharisnyát vágj kisebb darabkákra, majd vond be vele a tojásokat. Figyelj arra, hogy szoros legyen a rögzítés, hogy ne szivárogjon a levelek alá a festőlé. A berzselt tojások hagyományosan barna színűek, ezt a színt a vöröshagyma  felső héjának főzetéből nyerheted. Minél több héjat használsz, annál sötétebb festőlevet kapsz.

easter-2716912_1280.jpg

easter-egg-179987_1280.jpg

easter-3144063_1280.jpg

easter-4984863_1280.jpg

eggs-1245719_1280.jpg

fotók: pixabay
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gyerkőc
Kompakt játszótér
Egy balatoni nyaraló mellé építette Somos Roland (Szigetvár) ezt a kis játszóteret.


Ötletek
Faburkolat a teraszon
A kidobni vagy eltüzelni szánt anyagokból sokszor gyönyörű dolgokat lehet létrehozni, csak értő szem, jó ötletek és némi munka szükséges hozzá.


Ötletek
Személyre szabott kert
Aki lakásban lakik, többnyire szeretne saját kertet. Akinek viszont van, az tudja, hogy azt gondozni kell, mindenekelőtt pedig kialakítani. Bemutatunk egy gyönyörű példát.


Ötletek
Variációk szélezetlen deszkára
Egyre több helyen tűnnek fel szélezetlen akácdeszkából készült kerítések, kapuk, hiszen a rusztikus hatás mellett abban is biztosak lehetünk, hogy strapabíró és időtálló lesz a szerkezet.
Ötletek

Az erdő asztala


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság