hirdetésDiy padlóváza

Otthon-bútor

Diy padlóváza

Íme egy tökéletes példa, hogyan dobj fel egy vázát egyetlen fillér költség nélkül.

Anikónak volt egy régi, kopott, unalmasan egyszínű vázája. És volt valamelyik fiók mélyén egy kevés, a lakás felújítása során a fal dekorálásából maradt delapja is. Némi gondolkodás után megszállta az ihlet, és a kettőt kreatívan társítva készített egy falhoz tökéletesen passzoló padlóvázát, amelyen forgatáskor mindig másik minta látható.

2.jpgA váza száradással együtt 24 óra múltán lett kész, de maga a díszítése, száradásra előkészítése maximum 1-1,5 órát tartott. Elvileg a mozaikragasztó gyorsan szárad, a használati utasításban fél órát ír, de Anikó tapasztalata szerint a váza csak másnapra száradt meg, ezért a csúszkáló darabokat addig gumival kellett rögzítenie.

3_IMG_20160725_104217.jpg

Alkotó: Kolozsi Anikó

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Üvegmozaikos dohányzóasztal
Dohányzóasztalra volt szüksége Kosár Juditnak Budapesten, de sehol nem talált olyat, amely méretben és kinézetben megfelelt volna. Ezért készített egyet, és különleges díszítéssel látta el.


Ötletek
Csempével újulnak meg az asztalok
Egy kerti és egy erkélyen szolgálatot tevő asztalt is mozaikozással újított fel Móroczné Nyúl Judit Pécsett.


Ötletek
Mesés mozaik
Ha meglátjuk a fölöslegesnek tűnő maradékban a lehetőséget, akkor egészen különleges dolgokat tudunk létrehozni magunk, családunk és nem utolsósorban bolygónk örömére.


Ötletek
Mozaikos kaspó és ajtókeret
Aki szereti a szépet és nem sajnálja rá az időt, maradék csempedarabokkal nemcsak tárgyakat, hanem a lakás egy-egy pontját is kidíszítheti. Így tett Dékány Istvánné is Budapesten.


Otthon-bútor

Üvegmozaikos burkolatok
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság