Diy padlóváza

Otthon-bútor

Diy padlóváza

Íme egy tökéletes példa, hogyan dobj fel egy vázát egyetlen fillér költség nélkül.

Anikónak volt egy régi, kopott, unalmasan egyszínű vázája. És volt valamelyik fiók mélyén egy kevés, a lakás felújítása során a fal dekorálásából maradt delapja is. Némi gondolkodás után megszállta az ihlet, és a kettőt kreatívan társítva készített egy falhoz tökéletesen passzoló padlóvázát, amelyen forgatáskor mindig másik minta látható.

2.jpgA váza száradással együtt 24 óra múltán lett kész, de maga a díszítése, száradásra előkészítése maximum 1-1,5 órát tartott. Elvileg a mozaikragasztó gyorsan szárad, a használati utasításban fél órát ír, de Anikó tapasztalata szerint a váza csak másnapra száradt meg, ezért a csúszkáló darabokat addig gumival kellett rögzítenie.

3_IMG_20160725_104217.jpg

Alkotó: Kolozsi Anikó

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Mozaikos kaspó és ajtókeret
Aki szereti a szépet és nem sajnálja rá az időt, maradék csempedarabokkal nemcsak tárgyakat, hanem a lakás egy-egy pontját is kidíszítheti. Így tett Dékány Istvánné is Budapesten.


Ötletek
Kerti mozaikkép
Édesapja nyomdokain haladva készít szabadtéri mozaikokat Tímea.


Kert-balkon
Mozaikolt járda saját kezűleg
Ma már csodálkozik magán Fülöp Márta Gyömrőn, honnan volt benne akkora önbizalom és merészség, hogy egy mozaikos kaspó kidekorálása után, az építtető által térkövezés nélkül hátrahagyott beton járdáját s. k. leburkolja?! Az eredmény azonban önmagáért beszél.


Ötletek
Indul az Építési bajnokság 2019
Várjuk saját kezűleg készített alkotásait négy kategóriában. Legyen Ön a bajnok, és nyerjen!
Otthon-bútor

Csempemozaik


Otthon-bútor

Üvegmozaikos burkolatok
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság