Diy padlóváza

Otthon-bútor

Diy padlóváza

Íme egy tökéletes példa, hogyan dobj fel egy vázát egyetlen fillér költség nélkül.

Anikónak volt egy régi, kopott, unalmasan egyszínű vázája. És volt valamelyik fiók mélyén egy kevés, a lakás felújítása során a fal dekorálásából maradt delapja is. Némi gondolkodás után megszállta az ihlet, és a kettőt kreatívan társítva készített egy falhoz tökéletesen passzoló padlóvázát, amelyen forgatáskor mindig másik minta látható.

2.jpgA váza száradással együtt 24 óra múltán lett kész, de maga a díszítése, száradásra előkészítése maximum 1-1,5 órát tartott. Elvileg a mozaikragasztó gyorsan szárad, a használati utasításban fél órát ír, de Anikó tapasztalata szerint a váza csak másnapra száradt meg, ezért a csúszkáló darabokat addig gumival kellett rögzítenie.

3_IMG_20160725_104217.jpg

Alkotó: Kolozsi Anikó
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Mozaikolt járda saját kezűleg
Ma már csodálkozik magán Fülöp Márta Gyömrőn, honnan volt benne akkora önbizalom és merészség, hogy egy mozaikos kaspó kidekorálása után, az építtető által térkövezés nélkül hátrahagyott beton járdáját s. k. leburkolja?! Az eredmény azonban önmagáért beszél.


Otthon-bútor
Mozaikolva szebb a fürdő
Nemrég újították fel a ház vizesblokkjait Szabó Józsefék, s a ház asszonya úgy döntött, csempemozaikból maga készít rájuk mintát. A végeredmény utánzásra méltó.


Ötletek
Mesés mozaik
Ha meglátjuk a fölöslegesnek tűnő maradékban a lehetőséget, akkor egészen különleges dolgokat tudunk létrehozni magunk, családunk és nem utolsósorban bolygónk örömére.


Hírek
Római villa maradványaira bukkantak egy szőlőültetvény alatt
Egy régi római villa tökéletes állapotban megmaradt mozaikpadlójára bukkantak egy szőlőültetvény alatt Verona közelében.


Ötletek

2018 legjobbjai
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság