hirdetésBútorok új élete

Otthon-bútor

Bútorok új élete

A régi, retro bútorok új életre kelnek egy jól kiválasztott mintától. Meríts ötleteket nálunk!

0d898c7fae09680fb3caf7820e24fc87.jpg

A fa saját színe gyönyörűen mutat a világos, geometrikus mintával. Már néhány háromszög és átlós vonal is elég, hogy igazán mutatós és dekoratív legyen a végeredmény. 

1125cd8a747f473291fd9501e7dcf8d6.jpg

4807b09e3c93afdd01e8fb81ff0ba666.jpg

fotók: pinterest, paintopia studio, dalena design

 
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Raklapból dohányzóasztal
Elsöprő nemzetközi sikere mellett hazánkban is komoly divattá vált a raklapbútorok építése. Ez persze érthető, hiszen nagyon kis munkabefektetéssel nagyon eredeti bútordarabokat kaphatunk.


Kert-balkon
Mesebeli táj a ház körül
Még egy zsebkendőnyi kertet is széppé, élővé varázsolhatunk némi ötletességgel és persze áldozatos munkával. Bemutatunk egy szép példát.


Gép- és anyagújdonságok
Lejtésképzés vízszintes födémnél
Egyre gyakoribb tervezési feladat, hogy a szerkezeti lejtéssel nem rendelkező tetőszerkezet teljes felületű lejtését kell megoldani kőzetgyapot lejtésképző elemekkel.


Otthon-bútor
Kandallóalátét saját kezűleg, gyorsan
A magas gázár miatt – sokakhoz hasonlóan – a Tomajmonostorán lakó Juhász Lajosné és családja is beszerzett egy kandallót. Mivel azonban a szobában, ahová szánták, padlószőnyeg volt, alátét is kellett. Körülnéztek az áruházakban, de olyat, amely tetszett volna, nem találtak.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

hirdetés
ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság